İmamın Ordusu !

Until The Grave

fσяυм ρяє&#
Prenses
attachment.php

399012_10150836914904904_732009903_9480899_1283242006_n.jpg

son olarak; A.C.A.B !

Son düzenleme:
---> İmamın Ordusu !

Açık yara olan resmi editlesen iyi olur karbeyaz
Acil servis kartı yeterli

---> İmamın Ordusu !

teşekkür ederim uyarın için.
ileri demokrasi böyle bir şey belkide.emeği geçenlerin Allah belasını versin.

---> İmamın Ordusu !

Attığı taşlarla tv8 muhabirinin kafasını yarıp kendi taraftarına darp uygulanmıs gibi gösterenleride afişe edelim.
Dr Gürkan Kubilay yazdı üsteki raporuda.
Son olarak evet A.C.A.B

---> İmamın Ordusu !

Yanlıs anons ozur dılerım

‏ [MENTION=23021]yavuz[/MENTION]oymak

Benim adımla yayınlanan alnı yarık, gözleri mor kişi ben değilim. Çağlayan'da öyle bir yaralı görmedim, duymadım. Provokasyona gelmeyelim.

[MENTION=23021]yavuz[/MENTION]oymak

Çekilen 2 tomografi temiz çıktı. Ancak; yüzümdeki şişlik, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi dinmiyor. Akşam yeniden hastaneye gideceğim...

Medyatava;
Kameraman arkadaşıyla birlikte bir saat çekim yaptıktan sonra olay yerinden ayrılmaya hazırlandığı sırada yüzüne gelen bir taşla bilincini yitirdiğini ifade eden Oymak, "Tam gitmeye hazırlanırken, üzerimize taşlar ve şişeler yağmaya başladı. Sağ gözümün hemen altına taş isabet etti. Darbe aldıktan sonraki bir süreyi hiç hatırlamıyorum. Şu anda bile gözümü kapattığımda zemin altımdan kayıyor gibi oluyor. Bugün tekrar doktora gideceğim" dedi.

---> İmamın Ordusu !

Medyanın allah belasını versin. Gözümün önünde geberseler bir tekmede ben vururum. Fenerbahçe düşmanı pkk lı bulsanız alayınız silah alıp dağa çıkarsınız

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri