Ilsinho aşkı

endLesS

Webmaster
Brezilyalı oyuncu için Avrupa'nın devleri ile kapışmaya hazırlanan Beşiktaşımız, bütçesini de onlarla mücadele edebilecek seviyeye çekti.

Brezilyalı oyuncu için Avrupa'nın devleri ile kapışmaya hazırlanan Beşiktaşımız, bütçesini de onlarla mücadele edebilecek seviyeye çekti.

İlsinho aşkı

Yardım et bize hocam

Yakalanan havayı birkaç nokta transfer ile Avrupa başarısına dönüştürmenin hayallerini kuran Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'li İlsinho için kesenin ağzını iyice açtı... Savunmanın sağında görev yapan 24 yaşındaki sambacıya Juventus, Milan, Napoli, Bayern Münih ve Schalke'nin de talip olması nedeniyle hatırı sayılır bir
parayı gözden çıkaran yönetim, eski hocası Lucescu'dan da yardım isteyecek...

Denizli de çok istiyor

UEFA finalinde ortaya koyduğu futbol ile iştah kabartan İlsinho'nun sorunlu bölge olarak görülen defansın sağına ilaç olacağını düşünen siyah-beyazlılar, vakit kaybetmeden bu işi bitirmeye kararlı görünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde 2'nci tura çıkmanın planlarını yapan yönetim tarafından listenin ilk sırasına yerleştirilen sambacı için teknik direktör Denizli'nin de son derece istekli olduğu ifade edildi.

İlsinho kimdir?

İsim: Ilson Pereira Dias Junior
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1985
Doğu Yeri: Sao Bernardo
Uyruk: Brezilya
Boy: 178
Kilo: 81
Mevki: Defans
Forma Numarası: 13

Kaynak: Fotomaç

---> Ilsinho aşkı

Uefa kupası maçındamı akıllarına gelmiş.David srna daha iyiydi onu alsınlar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri