çoklu ankettir
'-DamLa Bayan Üye 15 Eyl 2010 #2 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? sivil savunma gezi inceleemee
ultra_merve Bayan Üye 15 Eyl 2010 #3 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? bi insan hep folklör kolunda olur mu yha bu şansızlıgım lisedede devam etti
---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? bi insan hep folklör kolunda olur mu yha bu şansızlıgım lisedede devam etti
karagümrük Kayıtlı Üye 15 Eyl 2010 #4 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Sivil Savunma Kolu
T Tavuklupilav Bayan Üye 15 Eyl 2010 #5 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Resim kolu xD
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 19 Eyl 2010 #8 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Beslenme kolu. Müzik kolu. Spor kolu.
BravehearTs Kayıtlı Üye 19 Eyl 2010 #9 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? bEn kızılay koluna bağlamıştım her sene kızıay istisnasız
---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? bEn kızılay koluna bağlamıştım her sene kızıay istisnasız
Berry* Bayan Üye 1 Eki 2010 #10 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Küçük yaştan beri çizimim iyi olduğu için hep resim klübüne gittim. xD
---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Küçük yaştan beri çizimim iyi olduğu için hep resim klübüne gittim. xD
AySe^^ Bayan Üye 1 Eki 2010 #11 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Kütüphane ve el sanatlarıydı sanırım. Söylemesi ayıp hep beni başkan yapardı hocacıklarım
---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Kütüphane ve el sanatlarıydı sanırım. Söylemesi ayıp hep beni başkan yapardı hocacıklarım
İnci 1907 Prenses 1 Eki 2010 #12 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? saglık ve kütüphane agırlıklı bi okul dönemim olmuştur
---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? saglık ve kütüphane agırlıklı bi okul dönemim olmuştur
ayLinnn Banned 1 Eki 2010 #13 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? ilkokulda spor du hep 8 senem öyle geçti
barışbjk Kayıtlı Üye 3 Eki 2010 #14 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? 1. sınıftan beridir spor
ashli Bayan Üye 3 Eki 2010 #15 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Tiyatro koluydu yanlış hatırlamıyorsam
REiSS Kayıtlı Üye 14 Kas 2010 #16 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Çevre Kolu ve Spor Kolu
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #17 ---> İlkokulda hangi kol'a / kollara seçildiniz? Spor - Kızılay - İletişim - Basın Yayın - Resim.