Ilk Yazim..

PReѧ

Kayıtlı Üye
Sabahın 7 si üsküdarda denize karşı bir yerde oturdum.taze demlenmiş çayım geldi önüme güne rengini veren güneşle adeta kendini gösterircesine uzandı bana.Çayımı içerken martıların uçuştuğu deniz seni andırıyordu bende.Sen de bazen onun gibi hırcınn bazen de sakindin.

Hatırlıyor musun senlen hiç ayrılmıyacaz demiştik ve hep ikimiz olacaz demiştik ama olmadı demek ki verilen sözler geride kalıyo zihinde değil de sadece anlık konuşmalarda kalıyormuş...Bilememiştim..

Ve senden uzaklaşmaK istedim senden gitmek hiç yüz yüze gelmemek için yeni bir ortama ayak attım.Ama bu yeni geldiğim ortam seni unutturacağına seni hatırlatıyor.Unutmak istiyorum unutamıyorum sürekli engel koyuyOR bana düşüncelerim.Her anımda sen her kelimemde sen.
Ama nereye gitsem de unutamayacağım sen yokken bile senin varlığın beynimde canlı kalmaya devam ediyor.BİLEMİYORUM SENİ NEREYE KADAR TAŞIYACAM.
Gideceğim sonunda bu hayattan da kopacam ve senden uzaklaşmayacağımı bile bile..Kısacası ne diyebilirim ki..

Ben senin hayatında HİÇ BİRŞEYMİŞİM...

üsküdar
27.05.2007

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri