İLk DeFa...

MisTaqE !

Bayan Üye
Daha 16 yasındayım diceksinizki daha hayatına kimler girer.HakLısınız belki ama yinede anlatıcam.

Bundan 4 ay önce bi forum sitesine üye oldum.Üye oLduğumda kimsecikler yoktu daha cok yeniydi paylasımlarımla mod. oLdum röp. bölümü acıLmıstı ve ben ilk röp. adminle yapmak istedğimi sitede belirttim.Ertesi gün admin beni msn'e ekledi ve röp. nasıl yapılacağını falan konusduk.daha sonra röp. yapıldı.Sonra biz yavas yavas site hakkına muhabbetlere basladık o17 yasında ve İsTanbuLdydı.[bn kocaeLi] cok iyi anlaşmaya başladık.YakLaşık 2 ay sonra yıLbasına 1 hafta kala Erhan bna aşık oLduğunu söLedi.Daha önce böLe cok sey yaşadm bnden hoşlannlar falan olmustu ama kimseninki erhan'nki kadar heycanlandırmamıstı.AsLnda o ana kadar erhan hakkında böle bişey düşünememiştim hiç..O sadece arkadasımdı.Daha sonra ben Erhan'a düşünmem gerektiğini söledim.Oda bna yıLbasına kadar düşün yılbası aksamı tekrr konusurz dedi.YıLbası aksamı geLmişti öle hycanlıydımki yerimde duramıyodum.Herneyse bna duygularını tekrar yazıp yoLLadı okadr hoşuma gtmiştiki hyr demek aklımın ucundan gecemedi.Evet artık cıkıyoduk.Ama erhan'n pskolojk sornları vardı bnden önce sewgLisini kaybetmişti.Annesi ve babası ayrıydı buna ramen cok gzL bi 20 gn gecrdk 20 gnn sonunda Erhan bi arkadasını daha kaybetti.Ve işte ozamn bizim ilişkmzde koptu.Cnkü erhan kendisini suclu görüodu snki ykınındakilere zarr geLioms gibi düşünüodu.Banada zarr geLmemesi için ayrılamamz gerektiğini söLedi.KabuL etmek zoRundaydım ama kaLbim iLk defa böle acıyodu.Hernyse ayrıldık ama sonra aramz düzeldi hersey cok qzL gidiyodu,ilerde ewlenrsek kzımız oLursa EyLül koyarz adını die bile dşnnmştk cocukca hayller işte.. ama cıkmıyoduk.Sora bi anda aramzdaki hersey bitti :'(.Artık doru dzqn konusamıorz biLE:'( cekiniyoruz birbirimzden.AyrıLırken bana 'seni herkesten cok sevdm senden baskası olsn diye ayrılmıorm mutLu oL die ayrılıorm 'dedi:'( evet hersey biTTi.Yazarken bile gzLermden yaşLar süzüLüyo.Ama Ben onu haLa cok seviyorum.İLk defa bukadar sevdim iLk defa bu kadar acıdı kaLbim.AyrıLaLı yakLasık 2 ay oLdu ama haLa sevgim azaLmadı.
BeKLiyoRummm

Erhan'mm Seni herseyden cok seviyorumm.Dönmek istersen nezamn oLursa oLsun kabuLümsün (L)

NeTTe aşk oLmaz DemeYin ! OLuyo
 
Son düzenleme:
---> İLk DeFa...

Vay be Gercekten uzuLdum adına ..

Yardım etmek ısterdım ama ımkansız

Ins. ikinizde mutlu oLursunuz ne dıyım yıpratma kendını
 
---> İLk DeFa...

''nette aşk olmaz demeyin oluyo''

Buna inanlardanım :)

Aynı durumdayız cnm. Bende çok sevıyorum ama insanın elınden bişi gelmıyo..Çok iyi anlıyorum senı..Kendını uzme herşey olcağına varır..
 
---> İLk DeFa...

'' NeTTe aşk oLmaz DemeYin ! OLuyo ''

bn de bu sÖze keSinLikLe katıLmayanLarDanım.tmm oLur beLki ama sonu mutLu bitmez.birKaç ay qüzeL qitSe de sonunDa bi taRaf kaLbi kırık ayRıLır.böyLe çook örnek waR..

umaRım hayrLısı neySe o oLur..
 
---> İLk DeFa...

ilişkiniz sadece nette mi kaldı reale dökülmedimi onu belirtmemişsin yada ben tam olarak anlamadım ilişkiniz boyunca hiç görüşmeden msnden mi konuştunuz??

'' NeTTe aşk oLmaz"
ama herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım;)
 
---> İLk DeFa...

Seven Nolursa olsun gelir canım benim eğer ki erhan da sana karsı gercekten bi sewgi besliosa mutlaka gelecekttir..


unutma hersey olacağına warır.sende kendini çok yıpratma...



hep mutlu olman temennisiyle..
 
---> İLk DeFa...

Çok zor bence birde farklı şehirlerde oldumu insan dahada imkansız bir hal alıyor sanal sanal nereye kadar tabi eger birinden hoşlanıyorsan seviyorsan birşeyler kopuyorsa içinden onun ismini duydugun anda o zaman geç olmadan ne ugruna olursa olsun söyleyeceksin sevdigini farklı şehirlerde olsan bile üzerinden uzun bir zaman geçtikten sonra keşke söyleseydim ne kaybederdim diyerek dert yanmaktansa varsın kabul etmesin son pişmalık hiçbir zaman fayda etmez:)
 
---> İLk DeFa...

иαzlı;1357828' Alıntı:
'' NeTTe aşk oLmaz DemeYin ! OLuyo ''

bn de bu sÖze keSinLikLe katıLmayanLarDanım.tmm oLur beLki ama sonu mutLu bitmez.birKaç ay qüzeL qitSe de sonunDa bi taRaf kaLbi kırık ayRıLır.böyLe çook örnek waR..

umaRım hayrLısı neySe o oLur..

nazlı aynı senin gibi düşünüyorum ;)
 
---> İLk DeFa...

baK tatLm , dısarDan bakıLan biri iCn koMik biLe qözükebLr bu duRum . . ama
yasaDım biLioRmm . . sadece onnLa konusmYa caLıs . . eskiLerDen bahSeT . . ne bLym isde haLa oNu cooK sewdqni anLAmasnı saqLa . . beLkide böLe seLer koNusmaNı beKLiooo . .
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst