ilk defa bu forumda

sir.altan

Kayıtlı Üye
..yillarca forumlarla iliskilerimiz oldu.kimilerinde uzun yillar kaldik,kimileri cok yavan geldi,fazla ugrasmadik.her giris yaptigimi forumdq acemi uye yeni uye caylak uye er uye gibi lakaplar aldik.ama bu forumda yeni uyelere sadede uye lakabi veriliyor, onun icinde cok mutluyum.bir yerde 6 aydir uyeyim her gun bir kac mesaj yazarim hikaye yazarim ama hala acemi uyeliklten kurtulamadik.

---> ilk defa bu forumda

Burası her şekilde diğer sitelerden farklıdır ;)
İtirafınız için teşekkürler .)

---> ilk defa bu forumda

..yillarca forumlarla iliskilerimiz oldu.kimilerinde uzun yillar kaldik,kimileri cok yavan geldi,fazla ugrasmadik.her giris yaptigimi forumdq acemi uye yeni uye caylak uye er uye gibi lakaplar aldik.ama bu forumda yeni uyelere sadede uye lakabi veriliyor, onun icinde cok mutluyum.bir yerde 6 aydir uyeyim her gun bir kac mesaj yazarim hikaye yazarim ama hala acemi uyeliklten kurtulamadik.

Sormasi ayip yas kac abi ???

---> ilk defa bu forumda

haydi söyleeee seni nasıl sevdiğimi haydi söyleee :D

olmaz benm basım baglı
icon9.gif

---> ilk defa bu forumda

....heh heh he 28 ile39 arasinda 3 cocugum ve iki torunum var.31 martta hic istemedim ama yas tam 65 oldu ve devletten resmen yas emekliside olduk.bana amca dayi abi arkadasim,dede filan nasil kolayiniza geliyorsa oyle hitap edebilirsiniz.ilerde kendime ait acacagim sayfada beni daha iyi taniyabilirsiniz.

---> ilk defa bu forumda

....heh heh he 28 ile39 arasinda 3 cocugum ve iki torunum var.31 martta hic istemedim ama yas tam 65 oldu ve devletten resmen yas emekliside olduk.bana amca dayi abi arkadasim,dede filan nasil kolayiniza geliyorsa oyle hitap edebilirsiniz.ilerde kendime ait acacagim sayfada beni daha iyi taniyabilirsiniz.

Memnun Oldum Altan Dayi Allah uzun Ömürler versin Babamin yaslarindasiniz Ellerinizden Öperim
Bende Dayi demeyi tercih ederim Dede diyen olmaz heralde :S

---> ilk defa bu forumda

Yok artık ne dedesi..

abi diyin =) kopmlekse sokmayın adamı genç daha.

daha torununun torununu gorecek ıns.

forum olayına gelunce veet herzaman eşitlikten yanayız. yonetım harıcı tum uyeler esıttır haklar esıttır..

caylak tecrubelı vs vs ınsanları msj sayısıyla degerlendırmek cok yanlıs bır uygulama cunku bu forumdada

10 20 bın mesajı olup hepsı sohbet geyık gereksız msjı olanlar var veya 2 3 bın msjı olup merıdyen2 arkadasımız gıbı tum konuları onemlı ve guzel paylasımlar olanlarda var sımdı ben nasıl 20 bın msjı olanı ondan ustun tutarım..

duslerforum...

---> ilk defa bu forumda

memnun olduk.....
abicim
bende yeniyim ve genç değilim....
bazen çekiniyorum,koca kadının ne işi var burda derler diye. geldiğim forumda tam böyle demediler ama....
bravo,tebrik ederim sizi,bu yaşta forumdasınız......dediler.
zaten bana çoğu abla derdi......
tekrar, memnun oldum abicim......

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri