¢iLєkєS*
Bayan Üye
Öncelikle Sayfama Hoş geldiniz..
Adım: Gizem Yaşım: 17
Yer: Kocaeli
Burcum: Kova
Tuttuğum Takım: Fanatik Beşiktaş’lıyımdır…
Hobilerim: PC de takılmak, arkadaşlarımla vakit geçirmek vs..
Fobilerim: Böcekler, sürüngenler...
31 Ocak 1993’te Ankara’da doğdum. Daha 2 yaşına basmadan Kocaeli’ne geldiğimizden orayı pek hatırlamıyorum. Şuan Kocaeli’nde yaşıyorum. Aslen Samsunluyum.
Koyu Beşiktaşlı bir babanın (takım aşkım babamdan gelir ), her seferinde babamın düşüncelerine zıt olan bir annenin evladıyım. 2 yaşında bir erkek kardeşim var. =))
15 yaşıma kadar tek çocuktum. E haliyle gereğinden fazla şımartıldım Ama Ömer Feyyaz doğduktan sonra her şey değişti. İnsanın kardeşi olması ne güzelmiş.
Gelelim Okul Hayatına =)
Lise 3. Sınıf öğrencisiyim. Sayısal okuyorum sözel dersleri hiç sevmem, hele de edebiyat. Maalesef dayım da edeb. Öğretmenim. (Yaktın beni dayııı )Neyse derslerim çok iyidir. Taktirsiz geçirdiğim bi senem yok (aman nazar değmesin ). Çocuk doktoru olmayı istiyorum. Üniversiteyi Bursa’da okumak isterim.
Neyse…
Yapmaktan en çok keyif aldığım şey:
Beşiktaş’n maçlarına gitmek. Babamla genelde gideriz ama benm okulum onun işleri derken bayağı bi ara verdik.
Dinlediğim Müzikler: Gitar sesine bayıldığımdan genelde rock dinlerim.
-Gitar demişken aklıma geldi… 1senedir gitar çalıyorum. Yada çalmaya çalışıyorum Arkadaşlarla arada tıngırdatırken gaza gelip şarkıyı mırıldandığım oluyo. Ama onların kötü bakışlarına maruz kalınca kendime geliyorum.(tamam sesim güzel değil belki ama insanın yüzüne de boyle vurulmaz ki canım )
Dizi izlemem, canım sıkılınca Tv acarım ve daha da çok sıkılırım Çok kıskancımdır Yeri gelince alınganımdır. Bide çok titizim.(bu da annemden gelen bir özellik )
Kitap okumayı severim. Öyle hayranı olduğum kişi yoktur. Hayatta taktığım tek şey Beşiktaş’ımdır. 'Alen Markaryan –severim Kendilerini.Değerli abimizdir..=))
Neyse…
Çok konuştum sanırım.Umarım kendimi tanıtabilmişimdir,
Üşenmeden okuyanlara çoooo..k teşekkür ederim.
‘Şimdilik bu kadar-Aklıma geldikçe eklerim…=))
Üşenmeden okuyanlara çoooo..k teşekkür ederim.
‘Şimdilik bu kadar-Aklıma geldikçe eklerim…=))
HoçakaLın