¢iLєkєS*

¢iLєkєS*

Bayan Üye
Öncelikle Sayfama Hoş geldiniz.. :)
Adım: Gizem :)
Yaşım: 17
Yer: Kocaeli
Burcum: Kova
Tuttuğum Takım: Fanatik Beşiktaş’lıyımdır…
Hobilerim: PC de takılmak, arkadaşlarımla vakit geçirmek vs..
Fobilerim: Böcekler, sürüngenler...

31 Ocak 1993’te Ankara’da doğdum. Daha 2 yaşına basmadan Kocaeli’ne geldiğimizden orayı pek hatırlamıyorum. Şuan Kocaeli’nde yaşıyorum. Aslen Samsunluyum.
Koyu Beşiktaşlı bir babanın (takım aşkım babamdan gelir :cool: ), her seferinde babamın düşüncelerine zıt olan bir annenin evladıyım. 2 yaşında bir erkek kardeşim var. =))
15 yaşıma kadar tek çocuktum. E haliyle gereğinden fazla şımartıldım :) Ama Ömer Feyyaz doğduktan sonra her şey değişti. İnsanın kardeşi olması ne güzelmiş. :D:D

Gelelim Okul Hayatına =)​
Lise 3. Sınıf öğrencisiyim. Sayısal okuyorum sözel dersleri hiç sevmem, hele de edebiyat. Maalesef dayım da edeb. Öğretmenim. (Yaktın beni dayııı :( )Neyse :D derslerim çok iyidir. Taktirsiz geçirdiğim bi senem yok (aman nazar değmesin :p).
Çocuk doktoru olmayı istiyorum. Üniversiteyi Bursa’da okumak isterim.

Neyse…​

Yapmaktan en çok keyif aldığım şey:
Beşiktaş’n maçlarına gitmek. Babamla genelde gideriz ama benm okulum onun işleri derken bayağı bi ara verdik.

Dinlediğim Müzikler: Gitar sesine bayıldığımdan genelde rock dinlerim.
-Gitar demişken aklıma geldi… 1senedir gitar çalıyorum. Yada çalmaya çalışıyorum :D:D Arkadaşlarla arada tıngırdatırken gaza gelip şarkıyı mırıldandığım oluyo. Ama onların kötü bakışlarına maruz kalınca kendime geliyorum.(tamam sesim güzel değil belki ama insanın yüzüne de boyle vurulmaz ki canım :D:D)

Dizi izlemem, canım sıkılınca Tv acarım ve daha da çok sıkılırım:D:D Çok kıskancımdır:) Yeri gelince alınganımdır. Bide çok titizim.(bu da annemden gelen bir özellik :D)

Kitap okumayı severim. Öyle hayranı olduğum kişi yoktur. Hayatta taktığım tek şey Beşiktaş’ımdır. 'Alen Markaryan –severim Kendilerini.Değerli abimizdir..=))

Neyse…​

Çok konuştum sanırım:D.Umarım kendimi tanıtabilmişimdir:),
Üşenmeden okuyanlara çoooo..k teşekkür ederim.
‘Şimdilik bu kadar-Aklıma geldikçe eklerim…=))​
HoçakaLın ;);)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri