Sizin İcin UzakLık ÖnemLimidir ?
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 7 Mar 2010 #2 ---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? Görüşme sıklığına baglı tabiki bu. + Güven ve sadakat oluncada sıkıntı olmaz sanırım. ama mutlaka önemlidir.
---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? Görüşme sıklığına baglı tabiki bu. + Güven ve sadakat oluncada sıkıntı olmaz sanırım. ama mutlaka önemlidir.
Buğra1 Kayıtlı Üye 7 Mar 2010 #3 ---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? Güven varsa hiç birşey engel olamaz aşkımıza ..
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Mar 2010 #4 ---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? güven varsa sorun olmaz diye düşünüyorum
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Mar 2010 #5 ---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? güven varsa sorun oLmaz
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #6 ---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? güven Varsa Uzaklık önemli Deil
hat3 Bayan Üye 10 Nis 2011 #7 ---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? benim için önemli değil, karşı tarafı bilemem
Sibel1 Bayan Üye 10 Nis 2011 #8 ---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? güven varsa uzaklık önemli değil
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 18 Nis 2011 #9 ---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? önemli.. ÖRNEK BEN güven olsa bile ilişki yürümüyor.. hep inişli çıkışlı..
---> İlişkide Uzaklık Sizce Ne Kadar Önemli??? önemli.. ÖRNEK BEN güven olsa bile ilişki yürümüyor.. hep inişli çıkışlı..