iLhaN maNsız hatırası

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
çok şey söylenir, nice destanlar yazılır o'nun için..
Beşiktaşımızda oynayıp da Beşiktaşlılığı ile bilinen ve o'nun değerleri için terinin son damlasına kadar savaşan, varını yoğunu ortaya koyan nadir futbolcularımızdan biriydi o...
takımı yenildiğinde, artık savaşmaktan yüzü, gözü çamur olmuş formasıyla dizlerinin üstüne çöküp ağlayacak kadar, hakemlere isyan ettiğinde sanki milyonlarca kartalın haykırışı olarak hakeme "seni kim satın aldı ulan ********" diyecek kadar, takımının gol yemesine neden olan bir oyuncunun güvenini tekrar kazanıp, morallenmesi için içine onun formasını giyen ve golü attığında o formayı herkese gösteren veya sahanın bir ucundan diğer ucuna koşup gol sevincini onunla paylaşan, tamamen şov içerikli olan ve dünyanın gözünün üzerinde olduğu dünya karmasına çağrıldığı halde sırf Beşiktaş'ın durumunun kritikliği yüzünden gitmeyi reddeden, Beşiktaşın beş gol yemesini görmemek için kendini ortaya koyup attıracak kadar yürekliydi, ilhan cimbomun anasını ...... tezahüratından sonra tribüne dönüp alkış yapacak kadar ilginçti, gerçek bir kartaldı o...kim gögsüne karakartalı kazımış şimdiye kadar? kim başka bi takıma Beşiktaşın iyiliği için gitmiş? bu yönetim almadı onu. onu tek başına bıraktı. bizim büyüklerimiz bile sadece onun için anketler düzenledik.hepsi %90 ilhan gelsin dedi ama noldu? bişey değiştimi. hepsi unutuldu. bende tatarım,aynı köyde doğduk diye demiyorum elbet... haketmediği seyler yasadıgı için diyorum. buna ragmen gercek Beşiktaşlı dediğimiz adamlar gibi bizi arkamızdan vurmadı, düşman takımlara gitmedi.geri gelmeyi bekledi sadece.hala bekliyor ve kimse bişey yapmadıkca malesef istemediğimiz şeyler yapacak ve o zaman da onu tümoş gibi hain ilan edecekler.
o bi kartaldı......
el değmemiş.......
en uç zirvede yaşamış....
ama terk edilmiş...
hala gol atığı zamanlar çılgınca bagıran ercan taner aklıma geliyoda... Tüylerim diken diken oluyor.....

tüm Beşiktaşlılara olduğu gibi beni en çok üzen, o'na hakkettiği gibi bir veda yapamadık, en güzel şekilde uğurlayamadık...
eminim ki eğer inönü'de son maçına çıkmış olsaydı o gece gözyaşları sel olup, bütün istanbul'u boğardı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri