İlgilenebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sitemizdeki bir konuyu başka bir siteye açtıysanız

bota yakalanmışsınızdır uyarılar cıkar ..

sanırım begendıgınız bır konuyu başka bir foruma açtınız ..

ınternet explorer den gecmısınızı sılın

sayfayı yenıleyın

duzelecektır ..

duzelmezse haber verın .

sitemizdeki bir konuyu başka bir siteye açtıysanız

bota yakalanmışsınızdır uyarılar cıkar ..

sanırım begendıgınız bır konuyu başka bir foruma açtınız ..

ınternet explorer den gecmısınızı sılın

sayfayı yenıleyın

duzelecektır ..

duzelmezse haber verın .

ben başka bi siteye bişey yazmadım hiç ama bende de çıkmıştı geçen gün.bi şey yapmadım o gün.ertesi gün baktım geçmiş :S

ben başka bi siteye bişey yazmadım hiç ama bende de çıkmıştı geçen gün.bi şey yapmadım o gün.ertesi gün baktım geçmiş :S

ozaman

proxy kullanmışşsınızdır

veya kendi ip adresınız dısında bir site aracılıgıyla bağlanmışşsınızdır ..

yada

yada

vs ..

yani sebepsiz cıkmaz..

bazı sebepler var bota takılan acıklamam mumkun degıl bırtanesını uyguladıysanız normaldır sayfayı yenılersenız duzelır

ozaman

proxy kullanmışşsınızdır

veya kendi ip adresınız dısında bir site aracılıgıyla bağlanmışşsınızdır ..

yada

yada

vs ..

yani sebepsiz cıkmaz..

bazı sebepler var bota takılan acıklamam mumkun degıl bırtanesını uyguladıysanız normaldır sayfayı yenılersenız duzelır

biLmiom vaLLa sayfayı defaLarca yeniLedim yine de düzeLmemişti..ama evt. sebebi vardır mutLaka..neyse..

Merhaba.. Benim önerim bi tşk butonu oLursa üyeLer yazıLan payLaşıLan her yazı için yorum yerine(tabiki isteyen yorum yapabiLir) tşk butonuna basabilirLer meseLa aLıntı-duzenLe-cevapla ve birde teşekkür butonu oLursa daha iyi oLur diye düşünüyorum bukadar..tşk ederim :)

Merhaba.. Benim önerim bi tşk butonu oLursa üyeLer yazıLan payLaşıLan her yazı için yorum yerine(tabiki isteyen yorum yapabiLir) tşk butonuna basabilirLer meseLa aLıntı-duzenLe-cevapla ve birde teşekkür butonu oLursa daha iyi oLur diye düşünüyorum bukadar..tşk ederim :)
Dedıgınız Konu DusunuLuyor Zaten Onerı Icın TesekkurLer..

RoseLowe Baska Bir Sorun Yoksa KıtLıyelım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri