CeYDa^^
Banned
Ben arkadas ariyorum, Kendim Uzun boyluyum, atletik bir vucuda sahibim 25 yas civarindayim...Yanii okadar yakisikliyim ki..
inandiniz mi ?
Bu tür cümlelere gazetelerin arkadas bulma ilanlarinda sik sik göze çarpar, bazi cümlelere yakindan bakalim!
35 Yaslarindayim: (Meali) 45'e yeni bastim
MaceraperestimMeali) Bugüne kadar senin gibi tongaya düsürdügüm 50. kisisin
Güzel Sayilirim (Meali) çirkinim, En azindan ayna çatlamiyor
iyi egitim aldim(Meali) Liseyi disardan, üniversiteyide 2'den terk ettim
Güzelim(Meali): Yalandan kim ölmüs! Garanti buda olmaz deyip, bir defacik yalan söyleyenlerden
Atletigim: Vucutum, ücgenin bile ilerisinde ;Dörtgenim
Hassas Ve Duyguluyum(Meali): Ailem akil hastanesinde tedavi olmam için zorluyor, ama ben istemiyorum. Tek Kurtulusum Sensin..
Eglenceli oldugumu söylerler(Meali): Daha önce onun eglenceli oldugunu soyleyen hic kimse cikmamistir. Çikmayacak diye de bir kural da yok ...SIKICIYIM
iyi bir dinleyicigim(Meali): Uyumadigim zamanlarda seni dinlerim
Sair ruhlu biriyim(Meali): Depresif sizofreni belirtileri var. WC Duvarlarinda birçok eserim yayinlanmaktadir. -Çakti Simsek... !!
Mantikli ve akilciyim (Meali):Tam bir cadiyim, seninle bir evlenelim! Su kadin haklarina bir daha bakariz
Orjinal Kizilim(Meali): Hatta bir gün ögretmenim bana bundan ötürü çok kizmisti, bilmiyor ki, sadece dogal Clorial sac boyasi kullandigimi
Romantigim(Meali): Sadece mum isiginda güzel görünürüm.
Ruhum Genç(Meali): Saçlarim , dislerim döküldü ama benim ruhum genç
Arkadasliga önem veririm(Meali) Seninle evlenme gibi bir niyetim yok, zenginmisin ,güzelmisin bi bakalim isime gelirse,askada önem veririm evelallah
Kucaklasmayi Severim(Meali) Güvensizim insanlara bagimli yasarim
inandiniz mi ?
Bu tür cümlelere gazetelerin arkadas bulma ilanlarinda sik sik göze çarpar, bazi cümlelere yakindan bakalim!
35 Yaslarindayim: (Meali) 45'e yeni bastim
MaceraperestimMeali) Bugüne kadar senin gibi tongaya düsürdügüm 50. kisisin
Güzel Sayilirim (Meali) çirkinim, En azindan ayna çatlamiyor
iyi egitim aldim(Meali) Liseyi disardan, üniversiteyide 2'den terk ettim
Güzelim(Meali): Yalandan kim ölmüs! Garanti buda olmaz deyip, bir defacik yalan söyleyenlerden
Atletigim: Vucutum, ücgenin bile ilerisinde ;Dörtgenim
Hassas Ve Duyguluyum(Meali): Ailem akil hastanesinde tedavi olmam için zorluyor, ama ben istemiyorum. Tek Kurtulusum Sensin..
Eglenceli oldugumu söylerler(Meali): Daha önce onun eglenceli oldugunu soyleyen hic kimse cikmamistir. Çikmayacak diye de bir kural da yok ...SIKICIYIM
iyi bir dinleyicigim(Meali): Uyumadigim zamanlarda seni dinlerim
Sair ruhlu biriyim(Meali): Depresif sizofreni belirtileri var. WC Duvarlarinda birçok eserim yayinlanmaktadir. -Çakti Simsek... !!
Mantikli ve akilciyim (Meali):Tam bir cadiyim, seninle bir evlenelim! Su kadin haklarina bir daha bakariz
Orjinal Kizilim(Meali): Hatta bir gün ögretmenim bana bundan ötürü çok kizmisti, bilmiyor ki, sadece dogal Clorial sac boyasi kullandigimi
Romantigim(Meali): Sadece mum isiginda güzel görünürüm.
Ruhum Genç(Meali): Saçlarim , dislerim döküldü ama benim ruhum genç
Arkadasliga önem veririm(Meali) Seninle evlenme gibi bir niyetim yok, zenginmisin ,güzelmisin bi bakalim isime gelirse,askada önem veririm evelallah
Kucaklasmayi Severim(Meali) Güvensizim insanlara bagimli yasarim