İlan-ı Aşk

yeni1hayat

Bayan Üye
Merhabalar,

biliyorum bu konu size çok komik gelecektir, ama sizin fikrinizi almak istedim :D

Facebookta eski bir sınıf arkadaşımı gördüm (erkek). Onunla pek konuşmuşluğumuz da yok aslında. Eski sınıf arkadaşlarını bulunca sanal alemde tabi heyecanlanıyor insan :)

Ben o zamanlar bu kişinin benden hoşlandığını duymuştum, birisi bana söylemişti ama doğruluk payını bilmiyorum. Dalga geçmek içinmi söylendi yoksa cidden böyle bir şey varmıydı hala meçhul :)

Hiç peşine düşmedim bu olayın. İçime kapanık bir kızdım çünki. Ama onu her gördüğümde meraktan içim içimi kemirirdi hep.
İşin garibi, onunla gerçekten hiç konuştuğumuzu hatırlamıyorum :) Zaten o söylentiyi duyduktan sonra ben iyice utandım, çekindim. Onunla yüzyüze gelmeye bile çekindim hep :) Ve oda bana bakmazdı, sanki kaçırırdı gözlerini benden hep. Yani anlıyacağınız sözel bir ileşim kurmadık hiç onunla :) Ama nedense içimde bir his (yani o zamanlar) o çocuğun benden cidden hoşlandığı yönündeydi...

Hala çok merak ediyorum aradan yıllar geçmesine rağmen.

İşte facebookta onu görünce böyle donakaldım,önce tereddüt ettim ama sonra ona arkadaşlık teklifi yolladım FB'ta oda kabul etti :)

Facede konuştuk, nasılsın hayat nasıl gidiyor vs.

Hatırladığım kadarıyla o çekingen bir insandı, yani benden cidden hoşlandıysa o yıllar,dile getirmedi hiç,diyorumya bana bakmaya bile cesaret edemiyordu. Onu FB'ta gördüğüm an anladım meğer bende ona karşı boş değilmişim.:love3::love3::love3::love3::love3: Ondan hoşlandığımı ilerde söylemeyi düşünüyorum, hemen değil :) ama bunu nasıl yaparım hiç bilmiyorum. yanlış olurmu benim bunu söylemem?

Siz olsanız ne yapardınız? Yardımcı olun lütfennnn

---> İlan-ı Aşk

sanırım yok, zaten bunu öğrenmeden asla söylemem böyle birşeyi :) benim tereddütüm şu: doğru olurmu bir bayanın erkeğe İlan-ı aşk etmesi? Genelde erkeklerden beklenir o yüzden bilemiyorum...

---> İlan-ı Aşk

Kız hoşlandığını belli eder ama itiraf etmez o erkeğin işidir :) Sende öyle yap.

---> İlan-ı Aşk

işte bu konuda acemiyim :vala_02: dobra bir insan olduğum için böle dannn diye sölerim herşeyi :) nasıl belli etmeli mesela? biliyorum şu an tuhafınıza gidiyor olmalı bu sizin...

---> İlan-ı Aşk

Facebook sayfasini karistir once... yazilari nasil. Bir kizla hasir nesir mesajlari varmi? Yazilarindan akilki uslu yada capkin vs. Biri olup olmadigini gozlemleyebilirsin.
Butun bu gozlemleri yaptiginda eger akli basinda biri ise sorarsin. Mesajlarinda hovarda biri oldugunu dusunursen sormazsin.
Davranislarina gore karar ver bence. Derenin altindan cok sular gecmistir. Temkinli davran.

---> İlan-ı Aşk

vur kaç tekniğini kullan bence :D

önce ilgini göster karşı taraf ilgiyi anlasın ama biraz üzerine düş..

sonra geri çekil :D kaçan kovalanır derler o hesap.

gerçi bana kalırsa açık açık söylemek daha doğru. bende gizleyemem öyle şeyleri

---> İlan-ı Aşk

size gelişmeleri aktaracağımı söylemiştim ama maalesef güzel gelişmeler olmadı :( havadan sudan konuşuyorduk, okuldan sonra neler yaptığımızı anlattık (onca zaman geçti), sonra ben saf gibi 'seni hiç unutmadım' deyiverdim, cevap olarak da bana 'bende seni unutmadım hemen tanıdım' dedi ve gülücük yapmış. ben hayatında birinin olup olmadığını öğrenmek için şunu yazdım: 'sana yazdığım şeyi kız arkadaşın görse yanlış anlar belki düşünemedim özür dilerim'.
Böylelikle ağzını aramak istedim varmı kız arkadaşı diye. cevabı ne oldu dersiniz!? öyle bir cevap yazdı ki kafam karıştı: 'ne olacak canm görseler sanki, hem sadece ikimiz görüyoruz yazdıklarımızı' dedi! takıldığım nokta 'görseLer' kelimesi, sanırım oda benim ağzımı aramak için böle bişi dedi. yani benmde hayatımda biri olup olmadığını anlamak için. ben ne yazacağımı şaşırdım önce. ama çaktırmamaya karar verdim ve 'hmmm tamam o halde' dedim. yani istediği cevabı vermedim, heralde erkek arkadaşımın olmadığını söyleyivereceğimi hesapladı veya olduğunu. bende ona sorusu gibi ucu açık cvp verdim.
bu dün oldu. canlı olarak yazışmadık çünkü denk gelemiyoruz hiç. ama cevabımı görmüş face sağolsun görüldü diye haber veriyorya... bana bişey yazmadı birdaha, acaba ne düşündü? fırsat mı bulamadı acaba yazmaya yoksa istemedi mi?
ilişkisi yok yazıyor profilinde, belkide beni test etmek için söyledi böyle bişeyi.
ne düşüneceğimi şaşırdım... siz ne anlardınız arkadaşlar bu durumdan? yardım edin...:83::83::83::83::83::83::83:

---> İlan-ı Aşk

demekki sadece biz erkekler arasında değilmiş bu

bknz: kız taş gibi olmuş lan :Ç

---> İlan-ı Aşk

Fırsat bulamamıştır bence..
hemen olumsuz düşünme gelişmeler kötü değil..
Yazma o sana yazana kadar kendini geri çek..
Eğer ilgisi varsa o sana mutlaka dönecektir :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri