iKinci KöpRü .

qösdé

Banned
Bursaspor 4 yıl önce, rakiplerine mağlup olunca küme düşmesine neden olan Beşiktaş´a karşı tavır almıştı.Levent Kızıl barış için atağa kalktı.Bir dönem Bursaspor Başkanlığı yapan ve Demirören´in yakın arkadaşı olan Kızıl, sorunu çözmek için kolları sıvadı.

İkinci barış hamlesi
2004 yılında küme düşen Bursaspor, o sezonun son bölümünde çok kötü bir görüntü çizen ve Yeşil-Beyazlılar’ın rakiplerine mağlup olan Beşiktaş’a faturayı kesmişti. İki kulüp arasındaki gerilim bir türlü bitmek bilmedi, Bursaspor Süper Lig’e çıktığında iki takım taraftarları maçlara alınmadı. Daha önce de iki kulüp arasındaki buzları eritmek isteyen ancak başarılı olamayan Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, barış sağlamak için yine harekete geçti.

Olaylar sona erecek
Bu sezonki iki karşılaşmadan önce takımların tribün liderleri, başkanları, yöneticileri ve futbolcularının da katkılarıyla bir organizasyon hazırlamayı planlayan Kızıl, sorunu bu yolla çözmeyi düşünüyor. Kızıl, federasyon adına futbol sahalarındaki gerginliği bitirip, bu sezon Süper Lig’de olay çıkmasını engellemek istiyor. Bir dönem Bursaspor Başkanlığı yapan Kızıl, aynı zamanda Beşiktaş’ın patronu Yıldırım Demirören’in de yakın arkadaşı...​
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst