İki Yabancıyız artık aynı cumlede!!

MyRoSe

Bayan Üye
Sen gittikten sonra
Bu hayat köprüsünün altından
Daha çok seller akacak topraklarıma…
Ve sensizliğin içinde
Her an ölüm bana musallat olacak..
Kâh yenilgilerimi fırlatacak yüzüme,
Kâh sana gecikmişliğimin ipini geçirecek yüreğime..
Ama ben pes etmeyeceğim..
Var gücümle “ seni “ bende yaşatacağım…
Yaşatmaya çalışacağım..
Ama her şey bir “ sen “ eksik olacak…
Her şey tamam olsa da,
Sol yanım hep sana “ noksan “ kalacak….”
Sen ve ben aynı cümlenin içinde iki yabancıyız.Hayat ile ölüm arasında kalan boşluğa sıkışmış iki bahar sabahı.. Biraz yorgun, biraz kırgın..Ayrılıkla şereflendirilmiş iki esir yürek....Göğsünde söz verilmişliklerin bir bıçak yarası gibi parladığı iki süngüsüz asker.. Oysa bayram sevinçlerimiz vardı yüzümüze “ gülüş “ diye taktığımız...Oysa baca dumanlarının bile yüzündeki masumluğunu kirletemediği beyaz düşlerimiz vardı ardında “ hayat “ diye

Sen ve ben aynı cümlenin içinde iki yabancıyız.Hayat ile ölüm arasında kalan boşluğa sıkışmış iki bahar sabahı.. Biraz yorgun, biraz kırgın..Ayrılıkla şereflendirilmiş iki esir yürek.

şiirlere yorum yaparken kendınızı tanımlaya bıldığınız bolumunu kopyalarda yaparsanız çok daha hoş olacakdır benim mesela bittiğim kelımesi bu kısmı

...Göğsünde söz verilmişliklerin bir bıçak yarası gibi parladığı iki süngüsüz asker..
.....Oysa baca dumanlarının bile yüzündeki masumluğunu kirletemediği beyaz düşlerimiz vardı ardında “ hayat “ diye

süper tşk. canım
:)

ALINAN HERKEZE GiDER

!! SİZ GECELERİ RÜYALARINIZDA KIZLARI DÜŞLERKEN BİZ KLAVYEMİZLE SAVAŞTAYIZ!!

!! SİZ SABAHLARI UYANINCA YüZüNüZü YIKARKEN BİZ SON YEDEKLERİMİZİ ALMIŞ YENİ YATIYOR OLUYORUZ!!

!! SİZ BİZİM KİM OLDUĞUMUZU MERAK EDERKEN BİZ SİZİN 7 SÜLALENİZİ ÇÖZÜYORUZ!!

!! SİZ BİZİ YAKALAMAK İSTERKEN BİZ ÇOKTAN SİZİ TESLİM ALMIŞ VE UZAKLAŞMIZ OLUYORUZ!!

:D ii mesaj çakallara

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri