Gitarist
Bayan Üye
Arkadaşlıkları 13 yıl önce baslamıs.Aynı is yerinde calısıyorlarmıs. Arkadaslıkları zamanla sıkı bir dostluga dönüşmüş.Coğu zaman birbirlerine ailerinden daha yakın olmuslar.O kadar ki altlı üstlü yasamaya karar vermisler.Bir dolu badireyi hep beraber asmıslar.''Bosanmıslar,tekrar evlenmisler,tekrar bosanmıslar,iş değiştirmisler,parasız kalmıslar,en yakınlrının kayıplarını yasamıslar.Hani evlenirken söylenen bana cok sahte gelen '' İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ''cümlesi varya onlar icin asla sahte olmamıstı.Nikahlarda,mahkeme salonlarında,cenazelerde hep yan yana durmuslar.
Hayatları duygusal acıdan iyice zorlastıgı bir dönem,bu iki dosttan biri biraz hırcın bir hal almıs.Sadece en yakın dostunu değil etrafındaki herkesi kırmaya baslamıs.'' Olabilir naSıl olsa gecer diye düsünmüs digeri.Gecmemis hatta dozu gün gecdikce artmıs.Sonunda daha sakin olan isle ilgili bir nedenle patlamıs.Uzun zamandır susmanın ardından gelen bir patlama oldugundan sesi biraz yüksek cıkmıs.Diğeri bunu kaldıramamıs ve ilişkilerini noktalamıs.İncir cekirdeğini doldurmayacak bir nedenle yılların dostlugu sona ermis.Kimse Kmseyi aramamıs.İkiside kendini haklı gördügü icin adımın digerinden atılmasını bekliyormus.O adım hiç atılmamıs.2 yıl öyle sessiz sedasız gecmis.Sonra biri diqerinin cok mutlu bir süre beraberlik yasamaya basladıgını duymusiBir süre tereddüt ettikten sonra telefonuna mesaj cekmis:
'' Hayatına birinin girdiqini duydum.
Gecmise inat cok mutlu Olursun insallah.''
Heycanla beklemeye baslamıs.Yarım saat gectikten sonra:
'' Pardon da siz kimsiniz,numaranız bende kayıtlı değil.''
ßu dostlugun gercekten bittigini isde O zaman anlamıs mesajı ceken.!
Hayatları duygusal acıdan iyice zorlastıgı bir dönem,bu iki dosttan biri biraz hırcın bir hal almıs.Sadece en yakın dostunu değil etrafındaki herkesi kırmaya baslamıs.'' Olabilir naSıl olsa gecer diye düsünmüs digeri.Gecmemis hatta dozu gün gecdikce artmıs.Sonunda daha sakin olan isle ilgili bir nedenle patlamıs.Uzun zamandır susmanın ardından gelen bir patlama oldugundan sesi biraz yüksek cıkmıs.Diğeri bunu kaldıramamıs ve ilişkilerini noktalamıs.İncir cekirdeğini doldurmayacak bir nedenle yılların dostlugu sona ermis.Kimse Kmseyi aramamıs.İkiside kendini haklı gördügü icin adımın digerinden atılmasını bekliyormus.O adım hiç atılmamıs.2 yıl öyle sessiz sedasız gecmis.Sonra biri diqerinin cok mutlu bir süre beraberlik yasamaya basladıgını duymusiBir süre tereddüt ettikten sonra telefonuna mesaj cekmis:
'' Hayatına birinin girdiqini duydum.
Gecmise inat cok mutlu Olursun insallah.''
Heycanla beklemeye baslamıs.Yarım saat gectikten sonra:
'' Pardon da siz kimsiniz,numaranız bende kayıtlı değil.''
ßu dostlugun gercekten bittigini isde O zaman anlamıs mesajı ceken.!