İki aşk arasında kaldınız; birinin dış görüntüsünün, diğerinin de kişiliğinin mükemmel..

İki aşk arasında kaldınız; birinin dış görüntüsünün, diğerinin de kişiliğinin mükemmel..

• Kişiliği mükemmel olanı

Oy: 6 50.0%
  • Dış görünüşü mükemmel olanı

Oy: 2 16.7%
  • Kararsızım

Oy: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Deniz kızı

Bayan Üye
İki aşk arasında kaldınız; birinin dış görüntüsünün, diğerinin de kişiliğinin mükemmel olduğunu düşünüyorsunuz.
Hangi aşkı tercih edersiniz?

---> İki aşk arasında kaldınız; birinin dış görüntüsünün, diğerinin de kişiliğinin mükemmel..

Kişiliği mükemmel olanı
mumkunse :D bu zamana kadar konustuklarım hep cırkındı :I bundan sonrada guzel olması bıse ıfade etmez hahaha

---> İki aşk arasında kaldınız; birinin dış görüntüsünün, diğerinin de kişiliğinin mükemmel..

kişilik karın doyurmaz. :D zaten mükemmel olmasına gerek yok

İki aşk, üç aşk, beş aşk, onlarca aşk...

Paçavra ettiler seni, ey aşk! Gerçek kimliğini elinden aldılar.

kisiligi mukemmeli gercekten sevseydim dıs guruntusu mukemmel olanına gerek kalmazdı ikinciyi seciyorum..

1.si bir gonule iki sevda sigmaz. 2,3 ask arasi diye birsey yok.

''guvenme guzelligine bir sivilce yeter, guvenme zenginligine bir kivilcim yeter'' demisse atalarimiz. Burdan ic guzelliginin onelmini anlamis oluruz.
Gonul doymadiktan sonra gozun dolmasi hic bir anlam tasimaz, bir noktadan sonra kisinin hatalari, tavirlari seni okadar biktirir ki o guzel yuzu sana cok cirkin gelmeye baslar. Ama gonlu guzel olan birisinin sana guzel davranmasi, deger vermesi yani gonlunu doyurmasi onu zaten sana guzel gosterir.

Yani her iki secenektede guzel kisi ile birlikte olmus olacaksiniz.

Kişiliği mükemmel olanı diyorum ben.

kişiliği mükemmel olan tabiki. Güzelliği nereye kadar ?

Dış görünüşü mükemmel olanı;)

Biraz ondan biraz bundan olcak,dış güzellik de önemli.

Kararsızım dedim aslında değilim.
Kısaca ikisini de seçmem her iki özelliği de taşıyan milyonlarca insan var onlar olmasa da olur.

''Kişiliği mükemmel olanı'' seçerdim önemli olan özelliklerden biri insan hayatı için , güzellik geçici sonuçta ...

Bir kız da dememiş ki parası olanı seçerim

Bir defa kişiliği gerçekten mükemmel biri çıkmadı karşıma.ikincisi dış görünüşü güzel olanın kişiliği kötü olacak diye bir kanunda yok.O yüzden yaşamadan boş bırakıyorum yaşarsam boşlukları doldururum :)

Dış görünüş gelip geçici. Ama tabiki pis gibi dolaşmasn :D kişilik benim için çok önemli.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri