[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] bende bu arabanin tipkisinin aynisindan isstiyorum rengi kirmizi olabilir benim dogum gunumde banada alican mi? (cok yuzsuz oldum ben galiba ya)
alırım xD
Hepi Börtüdeyy :R
İyiki Doğdun Lann xD
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]
Daha güzeli senin olsun ihtiyar
aaaa barisimiz bir yas daha yaslanmis mi?
yeni yasin hayirli olsun canim kardesim. ALLAH hayirli uzun omurler versin.
seniii coook seviyoruz. iyiki dogmussun iyiki varsin..
buda benim sana hediyem
Adamın en önde gideni doğum günün kutlu olsun xD
Barıss degerlıı arkadasıımmm nıce yıllara ıyıkı dogdun hehe
Mutlu Yıllar :R
Doğum Günün Kutlu Olsun Hayırsız.
doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara
Mutlu yıllar.
Canım abimmm :love3:
Seni çoooooo...................k Seviyorumm
İyi ki varsın.
İlk ve tek abim .
Umarım hayatında büyük başarılar sağlarsın, mutlu ve sağlıklı bir ömür sürersin...
Sana Türkçe konuşan papağan Cezmi aldım xD
ÜRÜN BİLGİSİ
Türkçe konuşan Papağan Cezmi sohbetiyle neşenize neşe katıyor. Tam 25 farklı cümleyi kurabilen papağan Cezmi konuşurken yerinde duramıyor. Şarkı sözlerinden en sevdiğimiz film repliklerine kadar Türkçe konuşan papağan Cezmi bize neler mi anlatıyor? En çok sorduğu sorular; Nen var kuzum? Ne bakıyorsun oğlum? Ne oldu korktun mu? Hey yavrum, naber? Pişt babalık ne bakıyorsun? Sana baba diyebilir miyim amca? Merhaba, merhaba kız hepsi Senin mi? Diğer konuştukları; En büyük fener! Cimbombom, Cimbombom! Kara kartal oley kara kartal... Ben Kadir, deli Kadir ulen. Hey dostum senin derdin ne ha! Nazar etme ne olur, çalış senin de olur, Sen neymişsin be abi! Güle güle. Yürü anca gidersin! Nayır Nolamaz! Yakışıklı abim, yakışıklı abim, Çıkarın beni buradan, çıkarın beni. Yavrum, yalan söylüyorsun. Türkçe konuşan papağan Cezmi sese duyarlı olarak çalışıyor.
Dogum günün kutlu olsun bayım :R
Dogum gunu kutlu olsun
ikiyi doğdun karizma buda hediyen ;
hehehehehe
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.