ihanetinin bedelidir ihanetim!!!

MyRoSe

Bayan Üye
ihanetinin bedeli olacak ihanetim!!!

umudum oldun tüm hayallerimi bağlamışdım sana ciddisin sanmışdım o sahbde bakışlarında

ellerın her bedenıme dokunduğunda ben bindefa ölmüşdum kollarınnda goremedım ihanetini
kor olmuşdum sarhoşdum sevdanla artık uyandım deli sevdam
seni seviyorum derken bıle gozlerınde hayal ettınğin bir başka yureği gore bılıyorum artık terkedışıne sessız kaldım
sen buyuk bır zevkle başka bedenlerde sevışırken ben gecelerce duvarları yumrukladım
ama sana hiç haykırışımı goz yaşımı hısseddırmerdım

sen tebessum ettıkce zehır akdı dudaklarımdan yınede bellı etmedım
dık durdum güçluyum ben dedım bılıyordumkı sıra banada gelecekdi ve gun bugun

şimdi sıra bende yureğim ben başka sevdalarda sevişirken çığlıklarım kulaklarını sağır edecek
dokunmak ısteyıpde kıyamadığın saclarımı bır başkası okşadığında sende benım gibi bın defa olmek ısteyeceksın
tahammulun olmayacak ıhanete bakalım kım guclu bebeğim senmi yoksa bır zamanlar benım sandığım anda bıle bır başka bedenle sevışen hain ruhunmu
artık ne sen benım ola bılırsın new ben geri doınebılırım
mutlu ola bılırdık el elle goz goze uyana bılırdık hersabah sen benı vurmasaydın ıhanetınle yıkmasaydın deli sevdam
bu kahbelığım ıhanetının bedelidr sevgılıler gunun kutlu olsun deli sevdam ıhanetın bedelı ıhanetım hedıyen olsun
tamamiyle bana aittir!!!!:)

Son düzenleme:
emeğine sağlık tuğba :(

bu zaman a kadar okuduğum şiirler arasında en farklısıydıı

teşekkürler.

çunki bunu hiç duşunmeden yazdım butun gece beynımde dolaşan cumleleri kalkdım ve kelimelere dökdum tşkederım kanqam buarada benım hayatımdakı tekkanqamsın sen :)iyiki varsın iyiki tanımışım seni cnm beğendıne sevındım:(

bu benım ilk şiiirm kendı duygularımı aksattığım kendı i,çmden geleni yazdığım+rep alacak kadar mukemmel se tşk ederım sevındım buna

canım tşk ederım ilkdenememde bukadar övgu:) şımarttı benı artık paso şiir yazarım:p

şimdi sıra bende yureğim ben başka sevdalarda sevişirken çığlıklarım kulaklarını sağır edecek

muhteşem..sen hep şiir yaz lütfen

muhteşem..sen hep şiir yaz lütfen

bu kelıme en can alıcı nokta:) duşunsene ıkı seven ve ıhanetın hırsıyla ıntıkama kalkışan bır aşık:((( dılerım gercekde bole bişeyı kımse yaşamaz

Güz yaprağı gibiyim bu günlerde
Rüzgar ne yana Savursa Savruluyum
Kopmak İstemiyorum Dalımdan
Aşkın sonbaharı Dyorlar

Bir dilberin omuzlarına düşüyorum
Silkeliyor önce beni
Sonra bakıyor anlıyor değerimi
Alıyor avuclarının içine
Saklıyor
Kitaplarının arasında
En güzel kokuları sürüyor bana
Kokluyor
Arada bir kalbine tutuyor

En güzel ismi veriyor bana AŞK ...
Diyor
Aşk diye seviyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri