anne merak etme, akşama dönerim. sabaha da iskenderim
-hiç birşeyi gururuna yediremiyodu, gururu açlıktan öldü
-Geçmişimi hep arıyorum ama hep meşgul
-Meraba burdan xxxxme selam söyleyebilirmiyim xxxx bak been nabeeer
Bankalardan başka fonda olan bir şey söyleyin Cevap:Jane Fonda
-BU guzellik,bu guluş,bu zeka,bu akıl,hele şu anlam dolu gozlerin buyusu,Allah butun bu guzellikleri bi arada toplamış,neyse benden cok bahsettik, senden ne haber.......kih kih kih ...
Kanımda çok fazla alkol WAR..
-Ah marie..Senin için herşeyi yaparım..Dağları delerim..Ölüme atarım kendimi..Ateşlerde yanarım..Cumartesi günü görüşürüz sevgilim(eğer yağmur yağmazsa..)
-Ben isime çok bagliyimdir ne GREV verilirse yaparim
-Dikkat! bu bölgeye yaklasmayin elektrik çar~~~~~~ pat
-Kardesim sizin disinizin içi iyice oyulmus dolgu gu gu kurtarmaz maz maz cekmemiz lazim lazim zim zim m m magara gibi olmus mus mus ss..
-Her isi harfi harfine uygulardi sonunda çik çak çik çak diye daktilo sesi çikartmaya basladi.
-Şu dj lerin konusmalarına hiçbir d j im yok
-Bu musluk sulari ile daha iyi kafa yapilir hey barmen bana bir I.S.K.I
- Ne! sizin paspas bagiran cinsten degilmi, Ne! sizin bir kediniz mi var.
-Su musluk sesınden acaaip tirsssssssiyorum.
-Shekspierre'in trakyali bi hemserimiz oldugunu biliyormuydunuz. To be or not to be bre.
-Dogustan yetenekliyim. Parmaklarimdan üçünü makineye kaptirmasaydim şimdi on parmagimda on marifet vardi
-hiç birşeyi gururuna yediremiyodu, gururu açlıktan öldü
-Geçmişimi hep arıyorum ama hep meşgul
-Meraba burdan xxxxme selam söyleyebilirmiyim xxxx bak been nabeeer
Bankalardan başka fonda olan bir şey söyleyin Cevap:Jane Fonda
-BU guzellik,bu guluş,bu zeka,bu akıl,hele şu anlam dolu gozlerin buyusu,Allah butun bu guzellikleri bi arada toplamış,neyse benden cok bahsettik, senden ne haber.......kih kih kih ...
Kanımda çok fazla alkol WAR..
-Ah marie..Senin için herşeyi yaparım..Dağları delerim..Ölüme atarım kendimi..Ateşlerde yanarım..Cumartesi günü görüşürüz sevgilim(eğer yağmur yağmazsa..)
-Ben isime çok bagliyimdir ne GREV verilirse yaparim
-Dikkat! bu bölgeye yaklasmayin elektrik çar~~~~~~ pat
-Kardesim sizin disinizin içi iyice oyulmus dolgu gu gu kurtarmaz maz maz cekmemiz lazim lazim zim zim m m magara gibi olmus mus mus ss..
-Her isi harfi harfine uygulardi sonunda çik çak çik çak diye daktilo sesi çikartmaya basladi.
-Şu dj lerin konusmalarına hiçbir d j im yok
-Bu musluk sulari ile daha iyi kafa yapilir hey barmen bana bir I.S.K.I
- Ne! sizin paspas bagiran cinsten degilmi, Ne! sizin bir kediniz mi var.
-Su musluk sesınden acaaip tirsssssssiyorum.
-Shekspierre'in trakyali bi hemserimiz oldugunu biliyormuydunuz. To be or not to be bre.
-Dogustan yetenekliyim. Parmaklarimdan üçünü makineye kaptirmasaydim şimdi on parmagimda on marifet vardi