İgne Vurma Hevesi..

Adelia

Bayan Üye
Ben kücükken babannem insülin kullanırdı şeker hastası.bende hep tuttururdum "babanne ben vuryım nolurr.." diye e 7 yasındaki çocuga kendini teslim etcek hali yok.bende de hep ukte olarak kalmıstır.zaten merakım vardı igne kan almak fln..

Babannemin sırıngalarından çalar,sonra içine su doldurup oyuncak bebeklerime işkence yapardım.annem niye ıslandı kızım bunlar diyince ben süt dökmüs kedi gibi : "bilmeem.." :pp

Bu ugurda az domatesde heba etmedim..annem onları hep yemek için aldıgımı sanırdı.ama domateslerin sonu delik desik suyu cekilmis halde cöpe gitmek olurdu..:kopkop:

Asıl itirafa geliyorum.Bir kurban bayramında kurban yeni kesilmis.kellesi ücra bir kösede ve bende onun basında elimde bir sırınga.defalarca hayvancıktan kal aldım geri içine bosalttım sonra suyla devam..gözüne orasına burasına..sonra heves meves kalmadı zaten.. :I

igrenc biliyoruumm..

:67:

---> İgne Vurma Hevesi..

Bnede barbi bebeklerimin saclarini keserdim hep yatagin altin girer elimde makas keserdim kuaförcülük oynardiM :(
saclarim kivircik özenirdim küt küt kat kat dümdüz saclara :((

---> İgne Vurma Hevesi..

hahaha

benm kardesimde yapardı onu ama benm bebeklerime kel aynak gibi kalırlardı..

---> İgne Vurma Hevesi..

Nesine heves ettin anlamıyorum ki xD
Kan almak güzel bak ona laf yok :pp

inşAllah bu hevesin oyunlarda kalmamıştır ilerde mesleğini buna yönelik seçebilirsin

Güzel itiraf sağol xD

---> İgne Vurma Hevesi..

insan kücükken neler yapiyor yaaa inanilmaz :))))

---> İgne Vurma Hevesi..

Nesine heves ettin anlamıyorum ki xD
Kan almak güzel bak ona laf yok :pp

inşAllah bu hevesin oyunlarda kalmamıştır ilerde mesleğini buna yönelik seçebilirsin

Güzel itiraf sağol xD

icimde derinlerde bi cani saklıymıs demekki xD

o ilerdeyim ama meslegim buna yönelik olmadı malesef nasip :)

rica ederim (:)

hepniz sagolun..

Son düzenleme:
---> İgne Vurma Hevesi..

iğneye karşı bağımlılğm war istersen bana yapablrsn sen mutlu ben mutlu domatesler mutlu :D :D

---> İgne Vurma Hevesi..

Asıl itirafa geliyorum.Bir kurban bayramında kurban yeni kesilmis.kellesi ücra bir kösede ve bende onun basında elimde bir sırınga.defalarca hayvancıktan kal aldım geri içine bosalttım sonra suyla devam..gözüne orasına burasına..sonra heves meves kalmadı zaten.. :I

igrenc biliyoruumm..

:67:

Bu olaydan sonra kalmasın zaten :)

---> İgne Vurma Hevesi..

Ben kücükken babannem insülin kullanırdı şeker hastası.bende hep tuttururdum "babanne ben vuryım nolurr.." diye e 7 yasındaki çocuga kendini teslim etcek hali yok.bende de hep ukte olarak kalmıstır.zaten merakım vardı igne kan almak fln..

Cok basit gibi duruyor kan almak ama aslında o kadarda kolay değil :)
biz ala ala bıktık efenim hiç tavsiye etmiyorum xD

paylastıın için tşkler..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri