İdam Size Göre Mantıklı Bir Ceza mı ?

endLesS

Webmaster
İmralıdaki Köpek ve destekçilerini saymak istemiyorum bu konu içerisinde baştan söyleyim. Nedeni ise gayet açık. Ne olursa olsun hiçbir zihniyet kundaktaki çocuğu öldürmeye haklı bulamaz kendisini.

Diğer yandan eskiden bilirsiniz başka ülkelerde hala var gerçi Hırsızlık yapanları, Kendini kurtarmak için yaralama veya cinayet işleyenleri idam ederlerdi sizce bu adil bir ceza mı ? Sonucu illa bu mu olmalı ? Yoksa İdam yerine Müebbet Hapis mi ?

---> İdam Size Göre Mantıklı Bir Ceza mı ?

Direk imralıdaki için idam gelsin mi diye soruyosan cevabım evet..

Zamanında o imza atılmasaydı, sessizce, kimsesizce, ipi çekilecekti zaten.

Türkiye adalet kavramı malesef adil değil, fazlaca güven vermiyor bana.

Bugün astığın adamı (bunu imralıdaki için demiyorum ) yarın suçsuzmuş diye aklayabilirsiniz..

Öle bi memleketimiz var bizim malesef..

Henüz hazır olduğumuzu düşünmüyorum bunun için.

Bazı suçların cezası idam olabilir eed..

En güzeli hapis+hadım cezası. öyle iğneyle falan da değil direk satırla. Ömür boyu çeksin cezasını.

adam öldürene (kısasa kısas) idam olabilir..
ama bu öldürme kasıtlı olmalı..nefsi müdafaa falan değil..ve %100 emin olunmalı..yoksa masum bir insan da arada gidebilir..

hassas bir konu...

Son günlerde yaşanan çocuk katliamını gerçekleştirenler için evet olabilir.
Ama nefsi müdaafa için uygun görüyorum.

Ölüm anlık bir olay olur ve biter ama en zoru yaşarken ölmek , o yüzden hak eden bir hücrede çürüsün...

Hapisle olmuyor af çıkıyor ya da para vererek cezalarını indiriyorlar. En güzeli hadım veya idam. Yani idam gayet mantıklı bi ceza.

Baştakilerden başlayacaksak güzel uygulama olur..

çağdışı bır ceza bu laık bır ülkede uygulanmamalı.kısıyı bır ömür vıcdanıyla baş başa bırakmak daha ağır bır ceza olacaktır nıhayetınde Allah cezasını verecek.

Türkiyede hukukn pekte ii işlemediği bir gerçek bi hata insanın yok yere haytndan olmasına sebebbyet wereblr ama idam cezasınn tekrar uygulanması tarftarıym kesnlkle

3 çocuga tecavuz et öldür gir içeri yat yedıgın onunde ytemedıgın arkanda hiçbir insanın canı dıger ınsanlardan degerlı degıldır herkez eşitse şu ülkede idam kesinlikle olmalı

Çin suudi arabistan İran Kanunlarına Hayranım

gerçekten suçları kanıtlandıktan sonra idam olmalı heleki bnce bu ülkede yasayıp bu bayrağı bu vatanı tnmynları idam etmek lazm ilk :mad:

Hakeden için olmalı. Ama onlar için ölüm kurtuluş olur ya neyse.

neden ölüm bir çıkış yolu olsun ki ?

işkence görmeliler :)

bana kalırsa idam kimi suçların yanında basit kalıyor. Örneğin şu imralidakini düşünürsek,bunun katlettiği çoluk,çocuğun aileleri bulunacak, Bu köpekte onların aralarına bırakılacak. İnsanlar o acıyla,o nefretle zaten onu liğme liğme ederler. Asıl idam,Asıl caydırıcı ceza budur..

çok basitleştiriyorsunuz.

idam geri gelirse bu ülke dünyada dışlanır

ve hiç bir ülke tek başına dünyada bir halt yiyemez.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri