756700?ref=embedv2linkver Aşık oLmak Kısmetmiş yar Sana..:rolleyes:
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 28 Şub 2009 #1 Aşık oLmak Kısmetmiş yar Sana.. Atlantis Banned 28 Şub 2009 #2 ---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. güzeldi yaren tesekkurler _Tiesto_ Banned 28 Şub 2009 #3 ---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. teşekkürler... rep verecemde şimdilik olmuo malesef borcum olsun sen verirsende hayır demem У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 28 Şub 2009 #4 ---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. Yitirilen Banned 1 Şub 2011 #5 ---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. bu yaralar bereler sanadir bilelir... sahidim.... asigim sana be......... bu kadin beni anlatiyor abi tesekkurler yarencim ) У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 3 Şub 2011 #6 ---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. Rica ederim tatlım -)
_Tiesto_ Banned 28 Şub 2009 #3 ---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. teşekkürler... rep verecemde şimdilik olmuo malesef borcum olsun sen verirsende hayır demem
---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. teşekkürler... rep verecemde şimdilik olmuo malesef borcum olsun sen verirsende hayır demem
Yitirilen Banned 1 Şub 2011 #5 ---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. bu yaralar bereler sanadir bilelir... sahidim.... asigim sana be......... bu kadin beni anlatiyor abi tesekkurler yarencim )
---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. bu yaralar bereler sanadir bilelir... sahidim.... asigim sana be......... bu kadin beni anlatiyor abi tesekkurler yarencim )
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 3 Şub 2011 #6 ---> icLaL Aydin..(Zor GünLer).. Rica ederim tatlım -)