İçimdeki Sevda!!

.:Çağla:.

Bayan Üye
Her güzel başlangıcın bir sonu vardır...
Ve hiçbir zaman bitmeyecek diye düşünülen aşklar bile birgün sona erebilir...
sadece gidiyorum sözüyle ve aldırmadan söylenen tek söz keşkelerdir...
Artık son gelmiştir...ve kaçınılmazdır...
ayrılık rüzgarları sewsen bile seni sarmıştır ve seni hiç kırmayan sewdiğin seni kırmaya başlar
Sözleri içini yakar...
sewdikten sonra ayrılık çok zordur...keşke hiç sewmeseydim derdin..
keşke ama çok geçtir birkere...
yüreğin onun aşkıyla tutşmuştur ve ayrılık rüzgarlarıda bu ateşi körüklemeye başlamıştır...
Artık kendini avutursun seni zaten sewmedim ki sanki bulunmazsın dersin ama hepsi gerçektir
O senin için tektir ama artık yoktur...
Kalbime gömerim ozaman unutupta silerim ozaman alttarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin aman
sanane ki ağlıyorsam deli gibi istiyorsam hala seni sewiyorsam sanane anlamıyorsam...
DERSİN DERSİN ama gözyaşların asla durmaz akar mahveder...
Senin''için''acır ama duyguların seni alçaltmak istemez onu sewmediğini defalarca söylersin gözlerinin içine bakarak
''Asla''yazılmıştır ve kaçış yoktur...oysa onun tekbir sözü gitme kal deyişi seni sonsuza dek ona bağlar...
Alırsın başını gidersin ıssız yerlere bağırırsın ağlayarak seni sewiyorum...
SENİ SEWİYORUM
SENİ SEWİYORUM
SENİ SEWİYORUM
ELVEDA AŞKIM!!!
Sonkez bulursun onu öyle sewersin ki ama ayrılık tek çaredir ağlayamazsın ama için kan damlar...
Elini son kez tuıtmak istersin ama tutamazsın çünkü tutarsan birdaha o eli bırakamamaktan korkarsın
ama gözlerine bakmak okadar zordur...
Bir zamanlar senin için atan o kalp ve sana bakan o gözler şimdi kimbilir kime bakacak ve kimin için atacak...
Bunları düşünmek mahveder,kahreder sewgiliyi ve son an gelir (ayrılık).....Arkanı dönersin bakarsın...
Sewgilim gitme demesini o söz gelmez sende söyleyemezsin...Artık son gelmiştir kaçınılmazdır
Kalbine gömersin ama olmaz her gece ağlarsın onun için dayanamazsın bitrgün gidersin ondan uzaklara
Ama kaçmak çare değildir kalbini söküp atmak tek yoldur...ama yapamayacağına göre o sonsuza dek seninledir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri