http://www.youtube.com/watch?v=mv3yyPy0YFg
Elsa Bayan Üye 2 Eki 2012 #2 ---> İbrahim Tatlıses-Gitmekmi zor kalkmak mı Adamı sevmiyorum, fakat şarkıları mükemmel. Teşekkürler.
---> İbrahim Tatlıses-Gitmekmi zor kalkmak mı Adamı sevmiyorum, fakat şarkıları mükemmel. Teşekkürler.
yigitbircan Banned 2 Eki 2012 #3 ---> İbrahim Tatlıses-Gitmekmi zor kalkmak mı Elsa' Alıntı: Adamı sevmiyorum, fakat şarkıları mükemmel. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... aynen bende hicmi hic sevmiyorum ama bu sarkısını seviyorum.
---> İbrahim Tatlıses-Gitmekmi zor kalkmak mı Elsa' Alıntı: Adamı sevmiyorum, fakat şarkıları mükemmel. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... aynen bende hicmi hic sevmiyorum ama bu sarkısını seviyorum.
yigitbircan Banned 2 Eki 2012 #5 ---> İbrahim Tatlıses-Gitmekmi zor kalkmak mı 'hayaL' Alıntı: ben bunu sevmiremm ) Genişletmek için tıkla ... açık konuşsana alalala kimi sevmiyon..,benimi iboyumu şarkıyımı )
---> İbrahim Tatlıses-Gitmekmi zor kalkmak mı 'hayaL' Alıntı: ben bunu sevmiremm ) Genişletmek için tıkla ... açık konuşsana alalala kimi sevmiyon..,benimi iboyumu şarkıyımı )