İbrahim, Serdar'ı savundu

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Beşiktaş'ın Kayserispor'a 1-0 mağlup olmasının ardından, Siyah Beyazlı takımın eski kaptanı İbrahim Üzülmez, mağlubiyete herkesten çok üzüldüklerini söylerken, özellikle ikinci yarı Kayserispor'dan daha iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen golü bulamadıklarını belirtti.

Üzülmez, Kayserispor'un attığı golde pozisyonun içinde bulunan Serdar Kurtuluş'un mağlubiyette suçlu olarak gösterilmesinin yanlış olduğunu da vurguladı.

Üzülmez şöyle konuştu: "Öncelikle alınan mağlubiyetten dolayı herkesten çok üzgün olduğumuzu söylemek isterim. Maçtan sonra hem uçakta, hem de tesislerimizde takım olarak morelimiz çok bozuktu. Karşılamanın ikinci yarısında rakibimize oranla daha iyi oynamamıza rağmen sahadan mağlup ayrıldık. Yediğimiz gol tam bir pozisyon bile değildi. Bir anlık hatamızdan golü kalemizde gördük. Kayserispor'da iyi bir ekip ve hatamızı değerlendirdi. Ancak yediğimiz golde pozisyonun içinde olan Serdar Kurtuluş'un suçlu ilan edilmesi çok yanlış. Ben maçtan sonra da Serdar ile konuştum. Onun da moreli çok bozuk. İyi oynadığı bir karşılaşmada mağlubiyetin sorumlusu olarak Serdar'ın gösterilmesini kabul etmiyorum. Biz takım olarak mağlup olduk. Golde de tüm takımın hatası vardır. Kazandığımız maçlarda sevinci ve hatayı hep beraber yaşıyorsak, mağlubiyette de aynı şekilde düşünüyoruz. Serdar o posizyonda topun Rüştü'yü geçeceğini anlayarak kaleye yöneldi. Ancak kale çizgisine gelene kadar yaptığı koşuyu kimse görmüyor. Çizgide durmasına rağmen top beklediği noktaya gelmedi. Serdar topun daha hızlı geleceğini düşünürken, top yavaş bir şekilde geldi ve rakibi daha iyi durumda olduğu için golü buldu. Biz böyle mağlubiyetlerin ardından daha iyi kenetlenmeliyiz. Bizim yaşadığımız kötü durumları kullanmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Kimse unutmasınki daha ligin dokuzuncu haftasındayız. Önümüzdeki haftalarda birlik ve beraberlik içinde yeniden olmamız gereken yerde yani ligin tepesinde olacağımıza inanıyorum"

"BU SEZON EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM DEĞİL, EN AZ PUAN KAYBI YAŞAYAN TAKIM ŞAMPİYON OLACAKTIR"

Üzülmez, bu sezon Anadola takımlarının geçtiğimiz yıllara oranla daha iyi kadrolara sahip olduğunu ve her maçın zorlu geçtiğini belirtirken "Şampiyonluk adayları için bu sezon daha zorlu geçiyor. Bundan sonraki haftalarda da bu zorluk devam edecek. Bu hafta sonunda ligin ilk üç sırasında yer alan takımlar zaten bu sezonun nasıl geçeceğini çok iyi ortaya koyuyor. Özellikle üç büyük takım bu sezon daha fazla puan kaybedecek. Bana göre bu sezon en çok puan toplayan takım değil, en az puan kaybı yaşayan takım şampiyon olacaktır" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri