İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne YHvL-Fpoc2k
PoSEiDon45 Kayıtlı Üye 21 Ocak 2013 #1 İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Eyl 2013
H HaDeS Kayıtlı Üye 13 Eki 2013 #2 ---> İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne Biraz ninjalara benzemiş bunlar....
Lalim Bayan Üye 13 Eki 2013 #3 ---> İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne Beni çok etkilemişti bu sahne yaa..
H HaDeS Kayıtlı Üye 13 Eki 2013 #4 ---> İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne Lalim' Alıntı: Beni çok etkilemişti bu sahne yaa.. Genişletmek için tıkla ... Tarihsel olarakta,üzücü bir sahne aslında....
---> İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne Lalim' Alıntı: Beni çok etkilemişti bu sahne yaa.. Genişletmek için tıkla ... Tarihsel olarakta,üzücü bir sahne aslında....
Lalim Bayan Üye 13 Eki 2013 #5 ---> İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne HaDeS' Alıntı: Tarihsel olarakta,üzücü bir sahne aslında.... Genişletmek için tıkla ... Malesef..
---> İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne HaDeS' Alıntı: Tarihsel olarakta,üzücü bir sahne aslında.... Genişletmek için tıkla ... Malesef..
H HaDeS Kayıtlı Üye 16 Eki 2013 #6 ---> İbrahim Paşanın Öldürüldüğü Sahne Yine de iyi kurgulanmış bir sahne.... :1202bu0: