h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
Ilk kez; yalnizca sana yüregimden geceni söyleyebildim.Heyecanlarimi anlattim lütufsuzca,bir cocuk coskusuyla paylastim umutlarimi,cicekler filizlendi tebessümlerimde, bakislarima yansidi kardelenler, kendimi herseyimle sana biraktim.
Insanlarin mutluluktan uctuklarini duyardim hep! Gülerdim. Seninle ucabilmeyi ögrendim… yada kanatsiz uctugumu hissettim. Ancak ayaklarimin yerden kesildigine tüm hücrelerim sahitti!
Varligin yoklugun fark etmedi! Tam surama; gögsümün altina, yüregimin en kuytularina yazdim sevdani…rüzgarinla savruldum, atesinle yandim, yagmurunla islandim, dumaninla kayboldum ama seni sevdigime hic pisman olmadim.
Hasreti sevdim, sevdani bende büyütüyor diye…yalnizligimi sevdim, senden diye…gözyaslarimi bile sevdim senin icin akiyor diye!
BU HEDİYEN . . . .
Varligin yoklugun fark etmedi! Tam surama; gögsümün altina, yüregimin en kuytularina yazdim sevdani…rüzgarinla savruldum, atesinle yandim, yagmurunla islandim, dumaninla kayboldum ama seni sevdigime hic pisman olmadim.
Hasreti sevdim, sevdani bende büyütüyor diye…yalnizligimi sevdim, senden diye…gözyaslarimi bile sevdim senin icin akiyor diye!
BU HEDİYEN . . . .
VE PASTAN . . .
Doğum Günün Kutlu OLsun İncim Hep Birlikte Olmamız Dileğiyle.