hyqist gidiyo.. x((

hyqist

Bayan Üye

Off off!!! Gidiyorum!!..
Yarın Diyarbakır-Mardin tatilim başlıyo.. Tatil ne tatil ama.. xS Gittiğim gibi hastaneye gitcem direk.. Önce (güya) minik bi operasyon yapılcak dişime.. Sora tel takılcak.. Offf!! Tırsıyorum.. xS Dua edin bana.. x|
Diyarbakırdan sora 10 günlük Mardin ziyaretim var.. En güzel günlerim orda geçicek galiba.. (= Gezicem tozcam bişeyler alıcam (ucuz abi xD )
Ama nedense bu defa pek gitmek istemiyorum (her ne kdar memleketim de olsa xS ) Galiba bu ameliyat işi yüzünden.. Hiç ameliyat olmadım daha önce çok şükür.. Ondan galiba.. Zten hastane fobisi var!! Hastaneye girdiğim an tansiyonum faln düşüyo.. Nolcak hiç bilmiyorum..xS
20 gün yokum!! Yeni üyeyim ama özliycem burayı.. Yeni ısınmaya başlamıştık ya..xD Her ne kadar tanımayan çoğunlukta olsa da özliycem herkesi.. Herşeyi!! Özleyin beni!! x) :106: by

---> hyqist gidiyo.. x((

Ben doktora kontrole gitmiştim adam tümör olabilir tümör çıkarsa hemen şimdi ameliyat etmemiz gerekiyor seni demişti.Birden nasıl bir ürperme olmuştu anlatmam 'dumur olmak' dedikleri bu olsa gerek ki biraz zaman geçmesini beklyrz hala olabilir ama korkmuyorum ben sen de korkma:)

İyi tatiller bu arada...

---> hyqist gidiyo.. x((

Off off!!! Gidiyorum!!..
Yarın Diyarbakır-Mardin tatilim başlıyo.. Tatil ne tatil ama.. xS Gittiğim gibi hastaneye gitcem direk.. Önce (güya) minik bi operasyon yapılcak dişime.. Sora tel takılcak.. Offf!! Tırsıyorum.. xS Dua edin bana.. x|
Diyarbakırdan sora 10 günlük Mardin ziyaretim var.. En güzel günlerim orda geçicek galiba.. (= Gezicem tozcam bişeyler alıcam (ucuz abi xD )
Ama nedense bu defa pek gitmek istemiyorum (her ne kdar memleketim de olsa xS ) Galiba bu ameliyat işi yüzünden.. Hiç ameliyat olmadım daha önce çok şükür.. Ondan galiba.. Zten hastane fobisi var!! Hastaneye girdiğim an tansiyonum faln düşüyo.. Nolcak hiç bilmiyorum..xS
20 gün yokum!! Yeni üyeyim ama özliycem burayı.. Yeni ısınmaya başlamıştık ya..xD Her ne kadar tanımayan çoğunlukta olsa da özliycem herkesi.. Herşeyi!! Özleyin beni!! x) :106: by

İki kere ameliyata girdim, birşey yok.
Üst giydiriyorlar, narkoz veriyorlar kalktıgında az ağrın oluyor ...

---> hyqist gidiyo.. x((

sag selamet gıt sag selamet gel bız buradayız :)

---> hyqist gidiyo.. x((

Teşekür ederim hepinize.. x))
Siz de iyi bakın kendinize.. bb (=

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri