Hüznümü Yutkundum ..

LaNéDLy qHz

Bayan Üye
Gitti
Ardında doldurulması güç bir boşluk bırakarak gitti

Hayata yeniden başlıyor gibiyimİlk önce yaşamayı öğrenmeliyimYaşamayı öğrendiğimde gerisi akıp gidecek zatenSivri yanlarıma,ani çıkışlarıma alışkındı,sakinlikle karşılar ve sakin ses tonuyla sakinleşmemi sağlardıArtık bunlara katlanacak,beni sakinleştirecek biri ''O'' yok!Acıyla bilemek yerine yumuşatmalıyım artık sivri yanlarımı
Canım yanıyorTeksir edip dağıtıyorum yüreğimdekileriBende kalanı fırlatıp atıyorum soğuk bir kaldırım taşınaBaşında oturup hüzünleniyorum,içim çıkana kadar ağlayıp,ardıma bakmadan kalkıp gidiyorum
Şuan içinde bulunduğum,atlatılabilirliğine inanamadığım abartılı acıların geçeceğine inandırabilmeliyim kendimi,inanmalıyım

Bensiz herşeyin daha güzel olacağına inanıp,bensizliği denemeye giden adamın ayaklarına şuursuzca da olsa ''Döner mi acaba?'' diye bakmayı bildim yalnızcaDön demeyi unuttum

Çok yorgunumYeni çelişkiler,yeni ilişkiler yaşayamayacak,yeni yerler keşfetme merakımı da sürdüremeyecek kadar yorgunum bu aralarBitmesi istemediğim tüm zamanlar sona erdi artık

Korkuyorum
İçinde bulunduğum duruma alışma ihtimalim korkutuyorÇünkü alışkanlık olan biteni sıradanlaştırır biliyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri