kXzfgpbp1Pg
Görünmezadam Kayıtlı Üye 5 Şub 2014 #2 ---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın sEmih teşekkürler I+) Son düzenleme: 5 Şub 2014
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 5 Şub 2014 #5 ---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın sEmih' Alıntı: Hıımm yaaa Genişletmek için tıkla ... Ne demek istediğimi nerden biliyon sen :kikiki:
---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın sEmih' Alıntı: Hıımm yaaa Genişletmek için tıkla ... Ne demek istediğimi nerden biliyon sen :kikiki:
sEmih Kayıtlı Üye 5 Şub 2014 #6 ---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın Sim' Alıntı: Ne demek istediğimi nerden biliyon sen :kikiki: Genişletmek için tıkla ... Angaralı Angaralının Dilinden Anlamayacaksa İstanbulludan ne farkımız var aşk olsun :kopkop:
---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın Sim' Alıntı: Ne demek istediğimi nerden biliyon sen :kikiki: Genişletmek için tıkla ... Angaralı Angaralının Dilinden Anlamayacaksa İstanbulludan ne farkımız var aşk olsun :kopkop:
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 5 Şub 2014 #7 ---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın Gülüşe bak aman Allah'ım :kikiki: Parçayı beğenmedim ama yorumun
---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın Gülüşe bak aman Allah'ım :kikiki: Parçayı beğenmedim ama yorumun
sEmih Kayıtlı Üye 5 Şub 2014 #8 ---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın O Bana Özel Kimse Kullanmaz Tek Ben. Teşekkürler Ayrıca :kopkop:
---> Hüseyin Kağıt ~ Düşlerimde Sabahlarsın O Bana Özel Kimse Kullanmaz Tek Ben. Teşekkürler Ayrıca :kopkop: