karagümrük
Kayıtlı Üye
Bölgesel Amatör Lig, 12. grupta en yakın rakibi Silivrisporun 5 puan önünde normal sezonu lider tamamlayan ve statü gereği bir final maçı oynayacak olan Fatih temsilcisi Karagümrükün başarılı Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, Türkiye 3. Profesyonel Ligine yükseleceklerine inandıklarını söyledi.
BAL oldukça zor!
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Hüseyin Aydoğan, Bölgesel Amatör Ligin oldukça zorlu bir etap olduğunun altını çizerken, Bu ligde her şey olabilir. Rakip önemli, maçın oynanacağı saha önemli, taraftar önemli ancak her şeyden de önemlisi zorlu periyota dayanabilmek çok önemli dedi.
İstanbul Sinopa mağlup olunca, Biz şampiyon olacağız demiştim
Aydoğan, sezon öncesi İstanbul Sinopspor ile İFA sahasında oynadıkları ve 4-0 mağlup oldukları hazırlık maçı sonrasında, futbolcuları ile yaptıkları toplantıda şampiyon olacaklarına inandıklarını söylerken, o gün bir şeyler oldu. İçimden biz bu sezon bu işi başaracağız dedim, nitekim de ilk etabı Allahın izniyle en iyi şekilde bitirdik, şimdi final maçına hazırlanıyoruz dedi.
Karagümrükte ilk defa sezon başı göreve başladım
F. Karagümrükte daha önce de görev yapan ancak bu sezon ilk defa kırmızı-siyahlı takımda sezon başından itibaren görev yaptığına vurgu yapan Aydoğan, 2 sezon sonradan görev aldığım Kulübümde, bu sezon ilk kez sezon başından itibaren görev yaptım. İnandığım, güvendiğim futbolcular ile yola çıktım ve hep birlikte bu takımı en iyi duruma getirdik. Sezon içerisinde bazen çok zorlandık, bazen çok üzüldük, ancak el birliği ile Karagümrük takımının başarılı olması için çok uğraştık ve sonu hayırlı olacak dedi.
Devre arası kampı çok iyi oldu
Aydoğan açıklamasının devamında, 2. devre başlamadan önce Antalya Side Emirhan Garden Otelde oldukça faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve bu kampın hem takım içerisindeki dayanışmayı arttığını, hem de fizik-kondisyon anlamında oyunculara çok büyük faydalar sağladığını belirterek, Antalyada harika bir ortam vardı, kampın çok iyi geçmesi de bizim için ciddi bir avantaj oldu dedi.
Başkanımız, Yöneticilerimiz ve taraftarımız
Başarılı Teknik Direktör, Başkanımız Yaşar Ecim, As Başkanımız İbrahim Tatar ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz takıma olan desteklerinin hiçbir zaman azaltmadılar. Bu başarıda en büyük pay hiç şüphesiz Yönetimimizin ve hangi ile gidersek gidelim bizi asla yalnız bırakmayan taraftarımızındır ifadelerini kullandı.
İyi çalışacağız, gerisi takdir-i ilahi
Hüseyin Aydoğan, Türkiye 3. Profesyonel Ligine yükselebilmek için sadece 1 final maçı oynayacaklarını ve kendilerinin bu maç için her zamankinden daha fazla çalışacaklarını ifade ederek, çok çalıştık, tüm Karagümlüklüler sezon boyunca çok şeylerden fedakârlık yaptık, çok dua ettik ve mahcup olmadık. Şimdi yine çok çalışacağız, tempomuzu arttıracağız, final maçını bekliyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Biz o gün tüm taraftarımızın yanımızda olacağını da biliyoruz. Bu sezon bu iş artık bitecek. Özlediğimiz güzel günlere çok yaklaştık. Güzel günler Karagümrüklüleri bekliyor. Takdir-i ilahi neyi emrederse o olacak diye sözlerini noktaladı.
HABER: BURAK KURTULUŞ