Hülya-Şahan aşkı mı ?

karagümrük

Kayıtlı Üye
Hülya Avşar ile Şahan Gökbakar’ın aşk yaşadığı iddiası Twitter'a bomba gibi düştü.

Her şey Avşar’ın “Herkes tatilde. Tenis oynayacak birini bulamıyorum. Bugün oynamazsam günüm iyi geçmez” tweet’iyle başladı. Avşar daha sonra attığı tweet’te ise “...şimdi tenise gidiyorum. Şahan imdadıma yetişti” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine prodüktör Erol Köse yine twitter’da, ikilinin Rumelikavağı’nda öpüşürken görüldüğünü iddia etti. Köse’ye tepki gösteren Gökbakar ise, “Annelere saygım sonsuzdur. Hülya da bir annedir. Zırvalarınıza özen gösteriniz. Pek kimse itibar etmedi maalesef bu zırvaya” yorumunu yaptı. Avşar ise yorum yapmaya bile gerek duymadığını belirtti.

Hülya Avşar dün Sosyal paylaşım sitesi twitter’da “Bayramda herkes tatilde tenis oynayacak birini bulamıyorum. Bugün oynamazsam günüm iyi geçmez” diye yazdı. Avşar, takipçilerinden biri “s.. git” deyince çıldırdı ve ‘YILIK’ diye karşı cevap yazdıktan sonra “twitter’da olmak çok ucuzladı okumak bile istemiyorum hatta artık yokum bayy” diyerek bundan böyle twitter’a girmeyeceğini belirtti.

Tartışma bununla bitmedi, bu kez yapımcı Erol Köse devreye girdi ve “Asıl yılık sensin Selülit Center! Her zaman ki gibi şov yapıyorsun. Daha önce de girmeyeceğim demiştin” diye yazdı. Köse daha sonra Şahan Gökbakar ile Hülya Avşar’ın aşk yaşadığını iddia ederek “Hülya, Şahan’a ‘sanat filmi çek ben oynarım’ diyormuş. Şahan’ın kardeşi ve annesi bu durumdan rahatsız” dedi. (Milliyet & Vatan)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri