Selam arkadaslarr.,, ben Tugba x) 18 yasindayim.,, almanyada yasiyorm .)
H ` HσпєЧ ´ Bayan Üye 22 Eyl 2009 #1 Selam arkadaslarr.,, ben Tugba x) 18 yasindayim.,, almanyada yasiyorm .)
H ` HσпєЧ ´ Bayan Üye 22 Eyl 2009 #7 ---> ` HσпєЧ ´ geLdii x) hosbuldm x) almanyann hamburg sehrindn =)
endLesS Webmaster 22 Eyl 2009 #8 ---> ` HσпєЧ ´ geLdii x) hmm.. abim babam dayım ve ben eskıden frankurta gıtmıstkte ondan şeyettıydım tesekkurler hosgeldın tekrar
---> ` HσпєЧ ´ geLdii x) hmm.. abim babam dayım ve ben eskıden frankurta gıtmıstkte ondan şeyettıydım tesekkurler hosgeldın tekrar
H ` HσпєЧ ´ Bayan Üye 22 Eyl 2009 #10 ---> ` HσпєЧ ´ geLdii x) frankfurt bze uzak glba nysee rica ederm.,, hosbuldm x)
H ` HσпєЧ ´ Bayan Üye 22 Eyl 2009 #11 ---> ` HσпєЧ ´ geLdii x) ReLax BaBy' Alıntı: h.q tuqBa (= ii foRumLaR Genişletmek için tıkla ... hosbuldm.,, sagoL =)
---> ` HσпєЧ ´ geLdii x) ReLax BaBy' Alıntı: h.q tuqBa (= ii foRumLaR Genişletmek için tıkla ... hosbuldm.,, sagoL =)
H ` HσпєЧ ´ Bayan Üye 22 Eyl 2009 #14 ---> ` HσпєЧ ´ geLdii x) | ' 3s |:' Alıntı: HosgeLdin Sinir Sehrinden bo'L egLncLr Genişletmek için tıkla ... nrdn biliosn sinir sehri oldugunu ?? -sagoll x)
---> ` HσпєЧ ´ geLdii x) | ' 3s |:' Alıntı: HosgeLdin Sinir Sehrinden bo'L egLncLr Genişletmek için tıkla ... nrdn biliosn sinir sehri oldugunu ?? -sagoll x)