Houston(bilmeyenler için üstın)

TrCasH

Kayıtlı Üye
1. houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor.

2. houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim.

3.- houston..
- evet?
- deniyorum abi orda misiniz diye. yok bi sey.

4.- lpg gazi bitti amirim ne yapalim
- yörüngeye otur allahin mali...

5.- houston abi ruslarla kenetlenme olayi vardi ya.
- evet canim vardi, burda yaziyo raporda.
- hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo.
- aferin canim.. ben ariyorum konsolosu.

6. - hoca simdi burdaki ekranda malfunction diyor. ne diyor?
- ee sey. her sey yolunda siz rahat olun diyor
- haa iyi. killanmayalim yani?
- yok devam edin siz.

7. - edirne, geminin tamponu dustu galiba

8. - houston, abi kakam geldi nasi yapiyoduk bu olayi, egitimlere katilmamistim ben, bolum sefi tanidikti.
- let it go.

9.- huztin, hoca ben bu masturbasyon kabina yetisemeden patladim. geminin her tarafinda afedersin bizim tohumlar ucusuyo. nasi halledicez bu isi?
- ee sey.. sari alarma geciyoruz arkadaslar.

10.- h stiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi?
- apollo 31, onaylandi.
- ba mina koym teknolojiye bak bee.

11.- houston we have a problem
- nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her yerini. bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra.

12.- houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
- orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
- evet goruyorum.
- o dugme sana girsin. ahahah

13.- houston, fener maci kac kac?

14.- hauston..
- buyur
- nuriyeye yollasak mi bi telsiz be. hadi aabi be
- bu yukseklikten imkansiz
- allahindan gorursun isallah

15.
- aro aro, arkadas ariyorum arkadassss.
- apollo napiyosun?
- buluruz belki kafa dengi biri sizden hayir yok.

16.
- houston, ben annemi isterim ee e ..
- anlasilmadi apollo, telsiz hatlarinda bir sorun var.

17.
- apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne?
- mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz.
- karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun.
- delikanli adama bi sey olmaz.

18.
- hauston, cekirdekleri nereye atayim
- sagda bi bo$luk var
- oeaehae yok oldu bu hauston. david copperfield gibi it oglu it

19.
- h ztin, baba simdi geminin saginda bi sey belirdi, bole afedersin e$$ek anu gibi kara bi sey. donuyo cekiyo bi seyler.
- aman tanrim, apollo o bir kara delik hemen uzaklasin ordan.
- uzay ancugu bu mu oluyo simdi? ahmet abi dediydi a$agida. ula dedigi kadar varmis bee. goruntuye bak.

20.
- huston..abi oyun yok bu alette ?"?
- anlasilmadi kasif 12..
- yok abi hasim diil.. Sevki ben.. hani tanismistik kokteylde..
- ne diyosun kardesim ?
- oyun diyorum abi.. af buyur kicikirik telefonlarda bile snake var, raket var.. ayip valla..
- cikip istop oynayin siz, anca keser.. hadi bakim..

21.
- houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon bolumunde yakit sikismasindan kaynaklanan bir hata var.
- gemi gidiyor mu genc?
- onaylandi houston.
- devam et o zaman devaaam.

22.
- hubuzittin kariya bak be. kari dedigin boyle olur be
- onlar gercek degil semsettin. uzayda olur boyle yanilgilar
- ulan dass gibi be. gercege koyim sana bisey olmasin hubuzittin

23.
- houston, usudum olm ben gunese yaklasicam biraz.
- apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarar verebilirsin.
- hey mina koym ne degerli geminiz varmis skicem yaa.

24.
- yuzbasi volkan geminin yuzeyinde napiyorsun durumunu bildir hemen?
- hoca daraldim gezinmeye ciktim biraz.
- dikkatli ol en ufak hatada gemi yuzeyinden kopabilirsin.
- ooo iyice cocuk yaptiniz hoca siz de bizi. olmuyo boyle.

25.
- albay remzi burda ne ariyorsunuz geminin kaptani sizsiniz, birazda kalkicak gemi acele edin.
- ben binmeden kalkar mi be guzelim o? kendin dedin bak kaptansin diye. sen bana ordan bi parlement kap gel. hadi canim.

26.
- houston, usta telefon cekmiyo mu burda hatuna msg aticaktim soz vermistim.
- olumsuz apollo.
- ya arkadasim cekmiyo de, telefonun bozuktur de. olumsuz ne oluyo oyle. ben seni biliyorum sen beni biliyosun. ayip yani.

27.
- alo h ston. kible ne tarafta kaliyo simdi ?

28.
- yuzbasi volkan ne yapiyorsunuz""??
- cam aciyorum abi sicak oldu cok burasi
- cam actiginizda basinctan olusan girdap molekullerinize ayrilmaniza neden olabilir.
- haaa dogru.

29.
- h ztin, simdi bu alet isik hizina cikabiliyo mu. zaman makinasi tadi yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 2-3 at yarisi falan yapsak.
- hayir zaten oyle bir sey mumkun olsaydi bile buna izin vermezdik zaman kirilmasi olurdu.
- baba neyi kirdiysak oderdik parasini. simdi kesin olmuyor mu o olay?
- olumsuz.

30.
- alow huston sorun var
- ulan bi de sorun cikarmayin adam olun delikanli olun bes dakka gene ne var?
- tuvalet tikandi bi vidanjor
- nasi yani?
- ahmet abi, allah seni inandirsin naa bole kol gibi... hani... kabizmista...
- (dan)
- huston...
- bu gorevli arkadas kendisini vurdu, yerine bi baskasi gelecek uc yil bekleyin lutfen"

31.
- huztin gezegen kesfettik
- konumunuzu bildirin
- sorun su ki konumumuzun neresi oldugunu bilmiyoruz... o yuzden kesfettigimizi dusunuyoruz zaten
- hmmm

32.
- houston su jupiter warya
- heeeeeee
- sana girsin ohaohahah , kizdinmi
- yooooo
- o zaman satrun de girsin uhe uhe uheheheh

33.
- houston bir problemimiz war
- o zaman hepberaber tekrar edin essed enna ilahe....

34.
- houston?
- sole guzelim?
- guzelim diyen dillerini yirim ben senin"
- demiyim su halde..

35.
- huztin?
- (saskinlik ifadesi)soyle?
- hamdi abinin koltugunda bi maymun oturuyo? ne is?
- seni yanlis gemiye bindirmisiz.. aptes aldinmi cenabet gitme obur tarafa sen?
- ...

36.
- huztin.. sanirim kaybolduk.. ayni yildizin etrafindan 4. kez geciyoruz
- ayni yildiz oldugunu nasil anladiniz?
- ya ahmetle kavga etmi$tik, kendisini o yildizda attikta.. ordan bize el sallayip duruyo

37.
- h stun..
- arkadasim uzaya gittin hala ogrenemedin ama olmuyo bak. h stin diceksin, h stin.
- h ston.
- hay ****** senin dilini yaa. ne var soyle ?

38.
- huztin pih pih huztiiiin sorun var
- gene ne var
- ahmet yercekimi cihazini durdurdu
- e acsin
- ama hepimiz ucuyoruz.. ahmeti yakalasak zaten"
- peki ya gemi
- gemide size girsiin..gidiyoruz gune$e dogru

39.
- houston motorlarda problem cikti
- tamam kocum hallederiz sen simdi savciliktan iyi hal kagidi al sonra gidip muhtarliktan fotografli nufus cuzdani ornegi al bide ikametgah ilmuhaberi al, bize gel en kisa zamanda hallederiz sorunu
- houston manyakmisin uzaydayim
- lan her uzayda olani ne mi alalim , burda isler nasil yuruyo biliyomusun sen allah allah

40.
- huztin.. cok yanlizim. ahmetle veyselin bekleyen karisi var benim kimsem yok
- sakin dellenip gemide olay cikarma.. uzay bunalimina girme.. onlar filmlerde olur

41.
- huztin marsa indik..burasi super manzara harika
- ta$ toplayin ornek alin
- ya birak ta$i ma$i.. marsta hayat var. oyle boyle degil.. 8 goguslu bi kadin bana dogru geliyo, sen ta$ diyosun ornek diyosun donmuyorum ben geri

42.
- huztin marstan donuyoruz, ornekleri ta$lari aldim
- evet sonunda bilim adina gititgini hatirlamana sevindik
- sikiim bilimini.. 3 penisli erkekler var burda benim kimse yuzume bakmiyo geliyorum ben
- ...

43.
- huztin..ehhe siz varya keksiniz
- dikkatli konus
- milyonlarca dolar harcayip uzayda yazi yazabilmek icin tukenmez kalem icat ettiniz ya
- evet.. cok gururluyuz
- ehehe mehmet kur$un kalem getirmi$, onla yaziyo ehehh ehehehe

44.
- houston marsa indik
- tamam hemen ise baslayin
- anlasildi houston (1-2 saat sonra)
- houston burada beyaz tas bulamadik o nedenle aydan getirene kadar ay yildizi cizemiyecez ama en buyuk dagin yamacina once vatan yazdik
- tamam dogru aya gidin beyaz tas toplayin
- anlasildi houston bu arada mehmet kucuk bir tepenin yamacina fenerbahce yazmak istedigi icin biz donene kadar kalacakmis
- allah belasini versin ibnenin birinizde daha buyugune cim bom bom yazin ozaman

45.
- apollo yaptiginiz eylemi tanimlayin
- h stin soyunuyorum guzelim.
- neden soyunuyorsun apollo?
- hoca rus gemisiyle kenetlencez ya simdi ondan. rus dedigin akilli adamdir kari votka falan getirmistir bi seyler. hem benim rusca da var biraz kayinco moskovada calismisti bi ara. spasiva mesela eyvallah demek ehieih.

46.
- huso. kopyaliyormusunuz?
- ne var be ne var ?
- abi biz sirius 5'teyiz
- biz de caddebostandayiz nevar?
- abi bisey diycem ama kizmayin.
- naaptiniz lan yine
- abi esli king oynadik alien'larla. bizim gemiyi kaybettik
- lan hasta misiniz tas toplayin diye yolluyoruz bi de t l yorsunuz.
- abi bi de yedekte bi gemi daha getirin beraberinizde
- o niye o ?"?
- ya kingde kaybedince borcu kapatalim diye kalkis yarisi yaptik y r ngede onuda seettik
- dit dit dit dit dittt
- alo h so?

47.
- turkship 1a22bc23 motorlari kapattiniz bi sorunmuwar
- yok be hostoncigim jupiter cekiyo zaten bosa aldim fazla yakmasin alet

48.
- alooo houston...puh puh.....
- dinlemede,, trilili.. tiriliii karin seni aldatiyor.... sen kimsin trili tirili... bir dost... puhpuh ....

49.
- houston dushuoz laaayn
- dushmezsiniz orasi uzay
- peki houston. bize bir meteor yaklasiyor desem?
- buyuk mu?
- buyuk?
- hmmm....
- houston o meteor varya?
- ewet var
- gotune girsin...

50.
- hustiin problem var kardesim
- dinliyorum
- biktim ben kardesim i me suyu diye sidik aritip i mekten adam gibi tasdelen yollayin buraya b breklerim iflas etti be anuna koduklarim sizi g t n z kuru tabi orda -anlasildi tamam

51.
- aluo ordamisin lem
- pozitif
- siktirtme lan pozitifini bana mektepli ayagi yapma zaten uzay arpmis asabim bozuk gelmiyim oraya
- .....diiiiiiiiiiiiiiiit

52.
- alo houston..
- ye what?
- hasiktir bunlar ingilizce konusuyo oolum...

53.
- ocuklar iyisiniz ya, bi problem felan yok di mi?
- yok abijim eksik olmayin, zaten bisi olsa heman h stin viheve prablim deriz siz merak etmeyin
- harbi diyonuz di mi? bak bi derdiniz var da s ylemiyosaniz ok aliniriz burda hee..misafirimizsiniz siz bizim...
- abi wallaha da billaha da ok rahatiz ok saolun, sormaniz yeterli abijim benim.
- eh iyi o zaman, gezin tozun, keyfini ikarin uzayin....biz burdayiz i iniz rahat olsun..bi olay oldu muydu heman aldir telsizi...
- tamam abi. bisi ister misiniz tas mas?
- yok siz kendinizi getirin sag salim yeter bize.
- peki abim siz bilirsiniz bizde ikram var israr yok.
- canim benim.

54.
- ocuklar...
- buyur hustin abi
- yengeniz karpuz kestiydi sizin i in...rus arkadaslar saolsun, rica ettim "su karpuzu bizim turk ekibine g t r n giderken" diye, kirmadilar. orta mod l n kapisinda bekliyo kozmonot arkadas. alin yiyin afiyet olsun..
- abijim var yaa"" senin gibi kiyak yer hostesi g rmedi bu hustin be canim abicim benim"""
- tamam len ehe ehe...yalakaligin l zumu yok, yiyin iste eferim. ha, gelen herife de bi dilim ikram edin adettendir. yuri mi ne adi.
- ayip ediyon hustin abi. yengeye selamlar.
- h st

55.
- alo houston lan, imambayildi lekesini cikarmak icin naapmak lazim?

56.
- alo h stin" bi mevzuat var be g z m
- buyur arkadasim dinnemedeyim
- ahmetle cemil raki sokmusler mekigede. demincek i ip sapittilar. kavga ediyolar simdide.
- haydaa" napiyim ben sindi sizi yaa?""
- valla bilemem birader benim kabahatim yok. zatende 2 paralik aklim var onu da burda heder etmek istemiyom. dayanamicam bu heriflerede.
- e naapalim simdi be g zelim?
- bilemem valla. oraya geri gelcem, m sade istiyom. olmadi artik asteroid, uydu ne buldum arpacam makinayi. ona g re diyom ha""

57.
- alo h stin abi
- aourghh...ne var ulan?"*
- abi uyuyo muydun sesin uykulu gibi..
- sktirtme sesinden ne istiyon
- abi seni almaya geldik hadi keranaya gidios...ehi ehi
- ne diyon lan gecenin bi yarisi massak i in mi uyandiriyonuz beni, dile gelmis uzay maymunlari sizi""?"?
- abi walla inanmiyosan camdan disari bak...bah edeyiz, indik biz buraya..
- hade lan ordan (hisirt, perde)....eneeee"" olum hangi akli evvel d s nd bunuaaa?**** hassta misiniz olum ssiizzzz""" zi tiniz milyonlarca dolarlik projenin i ine allah bin t rl belanizi versin""" abuk paras t toplayin ilgi ekmeyin, bi basin g revlisi damlarsa sse, zkerim belanizi" ben terliklerimi alip geliyom allahin belalari, bekleyin..
- his, abi...hustin abi dur lan kalkip gideriz biz yine sen zahmet etme...alo...his aloo...brek..brekbrek..kapadi len..

58.
- alo hustoon
- sooleee
- baba benim bi cep telefonu vardi
- eee
- bi arayip bizbizecelle gecirtsenize onu buradayiz konusamiyoz bari sabit ucretten girmesin
- lannn senin bizini.....cellini..
- hadi be abi bee kapinin arkasinda pantolonun arka cebinde kafa kaadi onunla bi arayip ben haydar diyin gecirtin bee
- peki anam beki canim gecirecem ben sen devam et

59.
-houston...
-evet apollo?
-abi bizim birazdan ucus var da vedalasiyim diye geldiydim.. hakkini helal et birlikte cok guzel konusmalarimiz oldu, ucup da konmamak var...
-helal olsun apollo....

60.
-houston...
-buyur?
-abi ne zaman atesliycez bu motoru, burasi sicak oldu... kan beynime toplandi... kim bulmus bu kalkis pozisyonunu, mina koyacam...
-memede pislik varmis apollo, emrullah abi bakiyor su anda..

61.
-houston...
-6...5...4... evet apollo?
-abi cok sikistim, bir cise kadar gidip gelsem sonra atesleseniz motoru?
-2...1...koy gitsin apollo...

62.
-houston..
-efendim abi...
-aya inmek uzereyiz...
-hadi hayirlisi...
-kraterli olandi di mi ay?
-....

63.
-houston...
-soyle..
-su anda ayda yurumeye basliyorum... benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir adim...
-tamam artislik yapma.. gozumuz miyop diye bizi yer ekibine verdiler, her attiginiz adimi caka olsun diye mi soyluyorsunuz pust herifler...

64.
-houston... cabuk cevap verin... sanirim ayda hayat bulduk...
-aradiginiz istikamete dogru butun hatlar doludur... lutfen bir sure sonra tekrar deneyiniz...

65.
-houston...
-efendim?
-coluk cocuk var miydi sende?
-2 erkek amcasi, ellerinden operler...
-saolsunlar, soyle onlara, amcalarinin yanindan aha boyle essek kibin uzay gemileri gecti.. dunyaya dogru geliolar.. genc yasta miki tuttular...

66.
-houston...
-evet...
-uzay yuruyusunden geliyorum, vallahi surup gibi bir hava vardi... gunes piril piril parliyordu.. etraf gayet sessizdi...uzun sure arkadaslarla gunesi seyrettik...
-tamam arkadasim cok guzel, onu birakalim da simdi sizin basinc kontrol unitesi alarm veriyor, basinc stabilize edici kumanda dugmesine basin biriniz...
-ben tam goremiyorum houston, sanirim gunesten olacak, gecicidir di mi?
-eben canim kardesim.. zaten birazdan balon gibi olacaksiniz, problem degil...

67.
-houston...
-evet apollo, ay yurusunuz bitti mi...
-bitti bitmesine de bu ayi Cemal tutturdu gelmisken amerikan bayragini sokelim, bizimkini koyalim diye.. onu ararken kaybolduk... az daha oksijenimiz bitiyordu...
-buldunuz mu bari?
-bulduk ama sokemedik, nasil dikmislerse gavurlar... Cemal yarin ay araciyla uzerinden gecmeyi deniyecek...
-helal olsun aslanlar... size guveniyoruz...

68.
-houston...
-apollo?
-ya bu Cemal Fener bayragi getirmis yaninda, aya onu da dikmek istiyor, yere de topladigimiz taslardan "Efsane geri dondu" yazdi... ben hayatta terk etmem burayi o bayrak buradayken... bir cim bom bayragi yollayin hemen...
-merak etme apollo, biliyordum ben o hosafin boyle bisiy yapacagini.. acil oksijen depolarinin oldugu yere bakarsan goreceksin ki oksijen tupleri orada yok... niye? cunku kardesin oraya anli sanli dev bir GS bayragi koydu..
-hehe.. buyuksun houston... seni seviyorum... yenilsen de yense de...

69.
-houston...
-abi buraya televizyon koymussunuz ama ekranda surekli bir gotos spiker var... cogu zaman konusmuyor da... kahve icip duruyor ipne.. playboy kanali filan yok mu burada...
-o gotos spiker ben oluyorum canim, siz inin bir ben soracam size playboyu...

70.
-apollo cevap ver...
-okuyorum...
-ee apollo nereden baslasam bilemiyorum... siz oradayken burada bir ekonomik kriz yasandi, uc banka batti, develuasyon oldu, kisintilara gidildi.. sizin uzay programi iptal edildi kardesim... siz bir sure orada takilin... kusura bakmayin size karsi da mahcup duruma dustuk...
-tamam abi, muhim degil, uzme kendini, sana bisiy olmasin... hamit abi borsa kactan kapadi diye soruyor?...

71.
-apollo, benim radarda gordugumu siz de goruyor musunuz?
-gormuyoruz ebenin ami gormuyoruz, sen onu orada gor diye sana radar vermisler... ne var!? iki dakka uyutmadiniz be...
-oyle mi canim... neyse yok bisiy... meteor yagmuru var uzerinize gelio birazdan.. uyuyun anam siz...

72.
-houston... houston.. inanamiyorum biraz once 0.2 isik yili otemizde inanilmaz bir patlama oldu... ve radarimda aniden hayat belirisi sinyalleri almaya basladim.. patlamanin siddeti dalga dalga yaklasiyor... sanirim hayatin nasil ortaya ciktigini anladim... bakin simdi, boslukta isik hizinda giden bir notron... DANK... ahh.. patlama gemiyi siddetle sarsiyor.. sanirim gemi dayanamiyacak daha fazla.... Aghhhh.... pihhhh...... ......
-(muzik sesi) Le loy le loy.... olm apollo var ya burada bir raki sofrasi yaptik arkadaslarla.. deminden beri bak isiginiz yaniyormus, gormemisiz, Ulvi abi isaret etti, bisiy mi diycektiniz?
-....
-Apollo?

73.
-houston atmosfere giriyoruz dunyaya 11 ay aradan sonra tekrar donmek cok guzel... koordinatlari verin....
-apollo... we have problem... abi simdi vallahi dun gece koordinatlari buraya koymustum, cikarken kapiyi kitlememisim, hirsiz girmis.. navigasyon cihazini, yepyeni radari, koordinatlari.. neyim varsa almis.. simdi ben bahceye cikiyorum abi.. beni gordugunuzde haber verin ben anlaticam size gerisini....

74.
-hustin?
-nedir?
-ben bi bok yedim, sut dedim, onu biz ev yapalim?
-ne diyosun sen ya, apollo, kafayi mi yedin?
-dur toparliyorum, karikatur cizebiliyo musun?
-hustin patronu icerdikilere kizar: ulan manyak herifler kim hediye etti cem yilmaz kasetlerini bunlar uzaya giderken ortaya ciksin, yoksa yemin ediyorum basbakana soylucem hepinizi...

75.
-houston
-soyle gene ne var?
-abi aklima takildi, hani su ridvanin altaya attigi muhtesem gol var ya,orda sence kalecinin ayagini kaldirdigini goruyor da mi vuruyor,yoksa rastgele bi olay mi?
-apollo, uzaya gitmis adamsin, sen niye bunlari dusunuyorsun
-dogru

76.
-houston
-nedir?
-aya baktim seni gordum, sana baktim ayi gordum
-ya biz bu herifi uzaya gondermeden IQ testi yapmamis miydik?

77.
-houston.. hamit abi ayagini kirdi ne yapcaz simdi...
-nasil yapti ki?
-valla onumde hoplaya ziplaya gidiyordu ki, ben bu krateri ziplayarak gecerim dedi, ben de gecemezsin dedim, sonra gerilip atladi, kraterin ortasina dustu, ortasi karanlikti goremiyorduk, meger taslikmis..
-valla ayagi oyle kalcak, biz onun icin bi tedbir dusunmedik..
-hadi ya, neyse ben soylerim hamit abiye ama bence cok kizcak..

78.
-apollo
-buyur houstoncigim
-venusten tas orneklerini aldiniz mi?
-aldik aldik, bi suru tasimiz oldu, simdi donmek uzre yola ciktik, 24 saatte yorungeye gireriz..
-cok iyi bilim adina onemli seyler yaptiniz..
-ya bisey sorcam houston...
-sor..
-neden sadece tas toplattiniz bize, o kadar bocek, cicek, vardi, bi de o tek gozlu yaratiklardan da getirseydik?
-siktir, neden soylemediniz?
-neyi abi?

79.
-houston...
-dinlemedeyim...
-hayrettin abi bana cok kizdi, ben senle ayni uzay gemisine binmem diye tutturdu... -neden tartistiniz?
-abi aynen soyle oldu, siz de hakem olun yani, bakalim ben bisey yapmis miyim?: hazir gelmisken ikiserlikten bi mac yapalim dedik, hayrettin abi bana faul yapti, ben "faul!" diye bagirdim, ama sesimi duyuramadim tabii, bizim kaledeki husam'a ac kaleyi diye isaret ettim, o da kaleyi acti, sonra hayrettin abi gol atti tabii, biz de saymadik, oyun da bozuldu, cok kizdi valla, hatta topladigimiz taslarin hepsini bana atti da, Allah'tan burda taslar cok hizli gelmiyor...
-valla apollo, onun icin ozel uzay araci gonderemeyiz, git gonlunu al, bu arada topu nerden buldunuz..
-ha top mu? bu yedek uzay basligini kullandik, o da kirildi bu arada, unutmadan soyleyeyim dedim

80.
-houston
-nedir?
-abi ben cok sikildim burda, su donus tarihini one alalim diycektim
-olur mu, daha saturn e gidip ornek alcaksiniz
-abi ben hep ornek almisimdir saturn u zaten, bi an once donelim diyorum
-ya apollo, bak sinirimi bozma, kitlerim kumanda aletlerinizi burdan, bi daha donmek nasip olmaz
-ama abi ya
-sus

81.
-houston bisey sorcam, biz niye topladik bu tasdi kumdu falan, ne yapcaz ki bunlari
-bilimsel arastirmalar icin, evrenin sirlarini gizlerini ogrenmek icin falan, biliyorsun bunlar bi cok konuda bizleri aydinlatabilir..
-yani cok onemli seyler bunlar yani?
-evet apollo, hadi yorungeye girmek uzeresiniz, hazirlanin artik bu arada sen niye soruyon bunlari???
-valla houston, ben bu ornekleri topladiktan sonra semih abiye vermistim,gemiye koy diye, o da zannetmiski kapiya kadar goturecek, ben ordan alip bagaja koycam, yani senin anlayacagin biz onlari ayda unuttuk galiba...
-neeee?
-abi yorungeye giriyoz, sonra konusalim..

82.
-houston?
-apollo..
-houston bisiy diycem ama kapatmak yok..
-go ahead apollo..
-houston 10 aydir uzaydayim, burada bu kadar astronot, kozmonot arkadasla irtibatim oldu, yeminle soyluyorum, sen hepsine bes basarsin. seni neden yer ekibine vermisler anlamis degilim.
-sorma hocam, bir takim politik olaylara kurban gittik, cok buyuk yanlislar yapildi bize, sen digerlerinden farklisin, halk adamisin sen.
-seni seviyorum houston...
-ben de seni apollo..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri