Hotmail'de Gizli Sorunun Cevabını Kişiden Öğrenme | Kendi MakaLem

endLesS

Webmaster
Merhabalar ..

Çoğumuz Şifremizi Unuttuğumuzda Şifreyi unuttum dıyıp ya gızlı sorumuzu cevapLarız Yada Alternatif E-mail Adresine Mail Göndeririz ..

Mail Adresini HackLemek İstiyorsak ve gizli Soruyu YanıtLamak KaLıyorsa o kişi iLe Biraz Uğraşarak Öğrenebilirsiniz ..

Bir Bayan İsmiyle Hackliyeceğiniz kişinin msn adresini ekLeyin %80 Kabul edecektir . Ve Sonrada Kendinizi Bir Öğrenci olarak tanıtabilirsiniz . Olaya Aslında bır ogrencı oldugunuzu ve bır unıversıtede okudugunuzu tez olarakda bır anket yaptıgınızı soyleyıp kişinin bilgilerine ulaşmaya çalışabilirsiniz . Profesyonel kullanıcılar ıcın ıse yaramasada cogu bunu yutacaktır . Bunu Yapmadan oncede Hikayenizi kurup sahte bır bayan resmı bulabılırsınız google görsellerden .

Orn :

Gızlı Soru : İlk Evcil Hayvanınızın .

Sorma ŞekLi :

Ailede Evcil Hayvan Sevgisi Tezi .

Evcil Hayvanınız Varmıydı : Evet

Cinsi Neydi : Kedi

Onu Ne diye Çağırıyordunuz : Minnoş

Buna Benzer Bir Operasyon İle Aldığım 6-7 Hesap Var İşe Yarıyor Tabıkı Becerebılene ;)

SeLametLe

endLesS | Kişisel Bilgi & İnternet Güvenliği

---> Hotmail'de Gizli Sorunun Cevabını Kişiden Öğrenme | Kendi MakaLem

bunlar geride kaldı ama hiç bilmeyenler için iyi bir yöntem ve güzel bi yöntem ;)

eline sağlık kardeşim..

Evcil hayvan sorusuna telefon numarası, okul kodu v.b şeylerde yazılıyor. Bu sadece tahmin yöntemi olmuş. Hiç unutmuyorum bir arkadaşımın msnini onu kızdırmak için hacklemiştim. ( geri vermek üzere sadece eğlence içindi ) Sürekli köfte yerdi ve en sevdiğiniz yemek kısmına köfte yazmıştım. Biraz gözlem işine dayanıyor kısaca boş iş bunlar :rolleyes: Yine de teşekkürler + rep

YorumLarınız İçin Teşekkürler .

%1o0 İşe Yaraması için değil çaresiz kalındığında en azından bırsey yapabılme adına yapılmıs bır paylasımdır :)

Günümüzde Çok Çeşitli sistemler cıkmıs durumda .

En Azından Saldırı oLmasada GüvenLikde Sıkıntı cıkmamasını ıstedıgım ıcın paylastım :)

Eyvallah

Daha O Sorulara Gerçek Yanıt Veren Kaldımı Acaba. :)

Daha O Sorulara Gerçek Yanıt Veren Kaldımı Acaba. :)

Var kardeş var .

Daha Cuma günü Şirketteki Bir Teknikere gelmişti mesaj fortisten geldıgı yazıyordu borcunuz var su numarayı arayın vs demıs ustundede .collection yazıyormus bunu konusuyorlardı bende dosyaya bakıyordum dedım bakabılırmıyım . Baktım mesaja ne Kısının adı ve ne soyadı nede bankanın numarası olduguna dair mesajda FORTİS Yazısı . Adam Arayacaktı ben dedım oncelıkle fortis'i ara . Aradım ben yanında sordum boyle bırsey yok beyfendı sakın ınanmayın dedıler . Adam 30 Yaşında ve arayacktı ve kalıbımı basarım verecektı bılgılerını :) Fortis'de adamın hesabıda yok usteLık ..

%20 de olsa ıse yarıyor ve sonrada ahh vahh dıyorlar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri