hoslaniyor gibiydi ama reddeddi

hero20

Kayıtlı Üye
arkadaslar birkaç ay sonra 20 yasina girecegim, üniversite ögrencisiyim

Hoslandigim kizla bir aylik bir muhabbetim oldu. Ondan hoslandigimi biliyordu ve bana yakinlik gösteriyordu. Fiziksel temastan kaçmiyordu. 1 ay sonra ben teklif ettim ve beni reddetti. 'Içim param parça, bende birine verebilecek sevgi kalmadi dedi' biraz üsteledim, olmaz dedi ve tamam dedim. Küslük olmasin dedim, tmm dedi. Elleri titriyordu ona açildigim zaman.
Ertesi gün okulda gördügümde benimle yemek yemek istemedi, bende üsteledim biraz, neden böyle yaptigini sordum, daha sonra bana söyle dedi (kizgin):
'seni sevmiyorum, arkadaslik kurmak istemiyorum seninle'.
Daha sonra derse girdim, oda ordaydi, yanina oturudum. Konusmaya çalisdim ama azarladi ve söyle dedi: insan olarak sevmiyorum seni, senden tiksiniyorum.(bir ara siritti, kizarken) tabii bu sözlere çok kirildim. Ders bitti...
Beraber baska biyere gittik, ve ona söyledikleri seylerin beni çok kirdigini söyledim, aglamaya basladi. özür diledi. söyle dedi: 'Dün ben sana onlari soyledikten sonra (red ettigi zamandan bahsediyor) senin gidecegini düsündüm dedi. Ben gitmedim dedim. Sana deger verdim dedim, Oda söyle dedi: 'Daha önce kimse bana senin gibi deger vermedi' agladi... Seninle vakit geçirmeyi sevdim dedim ben, ve hâla agliyordu.. Birkere birisini sevdigini söyledi ve yine agliyordu...
Daha sonra aramiza mesafe girmesi lazim dedi... Baska seyler olmasini istemiyorum dedi... Harbidende mesafe koyuyor simdi.. suan ders yok, ve görüsmüyoruz... Ne yapmam gerektigi hakkinda bir fikriniz var mi, kiz neler hissediyor acaba?
Bana herkesle paylasilmayacak özel seyleri söylüyordu, komikti, gülüyorduk ve bunun üzerine söyle dedi: Normalinde ben böyle seyleri bir erkege söylemem, sana söyledim, neden acaba ? dedi.

Durum baya bir karisik sanirim.

Son düzenleme:
---> hoslaniyor gibiydi ama reddeddi

Bi insan seni değil de senin ona hissettirdiklerini seviyorsa kendini daha da yıpratma derim ben. Onun da kafası bayağı karışık bu belli. Aşırı değer verme. Kendini kaybedersin yoksa. Allah sıkıntılarından kurtarsın inşallah seni.

Memleket Dengesiz Dolu

Yapacak Birşey Yok.

Dersler yine basladi ve o gayet mutlu gibi, takmiyor gibi. Bende oyle davraniyorum. Ilgi vermiyorum pek, yanina neredeyse hiç oturmuyorum. Dün yanina gittim, arkadasida vardi yaninda, naptiniz dedim, 'iyi yillar' diledi, kizgin degildi. sanada dedim ve daha sonra gittim. Bundan sonra fazla ilgi göstermemeye, gördügümde (merhaba merhaba) muhabbeti yapmaya karar verdim. Sizce dogru mu?

dengesiz davranıyo sanıyorum ne yaptıgını kendiside bilmiyo bana öyle geldi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri