hoşgeldin (sevmek bazen yetmiyor)

kkz03333

Kayıtlı Üye
Ne büyük bir aşk tı senin gözlerinde büyüktüğün şeyyanıldığını biliyordum ilk günden ilk günden acı çekeceğini biliyorken sen o kadar inanmışçasına bağlandınki seni bu yalanı görmene imkan yoktu..

Çabalarım gayretlerim sadece seni ateşden uzak tutmak içindi ama sen git gide yanıyordun ve farkında değildinçaresizce kötü sonu izlemek zorundaydım elimden geleni yaptım ama sendeki tutku ve bağlılık bendeki tüm duvarları yıkıyordu ne yapabilirdim ki ne söyleyebilirdim ki seviyordun onu hemde çok seviyordun bunu görmüştüm bakışlarında gözlerinin içi ışıldıyordu aşk ı buldum diyordun ve aşka delicesine bağlanmak varyasonu başı bilmeden kuralsız ve çıkarsızca bağlanırsın ya işte öyle bir bağla bağlanmıştın sen aşk a ve aşk her geçen gün biraz daha pençelerine sarıyordu önce hastalandırıp sonra öldürecek gibitüm bedenine hükmediyordu ve yavaşça koparıyordu seni benden...

işte bir ocak akşamı yeni yılın ilk günleri dışarda esen bir rüzgar karla karışık yağmur ve sen dönüyorsunyaralı içten yıkılmışgözlerinde akan yaşlar daha kurumamışüşüyorsun ellerin buz kesmiş çaresizlikle tutulmuşsun bu yola ve sarıldın bana boğuk bir sesle merhaba dedinhıçkırıkla karışık bir tebessüm ve işte sana ilk sözüm hoşgeldin hoşgeldin kanadı kırılmış güvercin hoşgeldin hayat sinemasında yıkılmış gururlu kadın hoşgeldin buzkesmiş yalnızlığı sırtında taşıyan kadın...

YAZAR :KENAN KAZAL

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri