beyazgul_57
Bayan Üye
bu acıya nasıl dayanırım BİLMEM Kİ daha dün benim helalimsin diyen kişi şimdi başkasına helalim diyecek ona karım diyecek seni unuturum ama asla paylaşamam çok sevdim seni sen benim herşeyimdin ben sensiz yapamam 1 hafta oldu ama ben seni çok özledim duydum düğünün varmış çocuğun olacakmış alıyorum haberlerini hala beni seviyormuşsun unutamamışsın ben seni ilk günkü gibi seviyorum hani bir şarkımız vardı hep o şarkıyı söylerdin bana ben sende tattım aşkı sevdayı bugünüm yarınımsın öyle demiştin bana ilk aşkımdın demiştin bana ben sende tattım aşkı sevdayı demiştin ömrümsün demiştin şimdi ise başkasına canım diyorsun mutlu olmayacağım diyorsun sanma bende mutluyum ben senden kötüyüm bir gün karşıma çıkıp beni affet ben başkasıyla beraber oldum beni böyle kabul et diyorsun nasıl kabul etmemi bekliyorsun ki senden vazgeçemiyorum ayrılırım diyorsun ama artık olmaz artık sen yoksun hep hayalini kurardık ya biz ne zaman evleneceğiz diye bak şimdi başkasıyla gün sayıyorsun şimdi git artık hayatımdan benim değilsin artık bir ben öldürdün içimde sen şimdi git kime istersen ona git evleneceğin kızla mutluluklar dilerim sana beni düşünme ben bakarım başımın çaresine sana artık tek sözüm HOŞÇAKAL HAYATIMIN GERİ KALANI HOŞÇAKAL KENDİNE İYİ BAK SAHTE SEVGİLİM
Son düzenleme: