Home Studio Bilgilendirme

Mavisehir

Kayıtlı Üye
Grafik Tasarım Olduğu Kadar Müzik Piyasının İçinde Olan Biriyim =) Eğer Aranızda
Hiphop , rap , rnb , R&b , Rock , Reggea Müzik Tarzlarıyla İlgilenen Varsa Onlara Home Studio Aletleri Hakkında Tavsiyede Bulunucam

Evet Arkadaşlar iyi Bir Müzik Yapabilmemiz İçin Kaliteli Donanımlara İhtiyacımız Var Donanımları Şu Şekilde Sıralıyalım ...

Mikrofon Adı : Behringer B2 , Fiyatı 419$ 3 YIL Garanti Hizmeti Sunuyorlar ... Aynı Kalitede Bulunan Rode NT A1 Mic. 256$ 10 YIL Garante Hizmeti Sunuyorlar Size Tavsiyem Rode NT A1'dir İlave Olarak Yanında Pop/Filter Hediye Ediyorlar

Ses Kartı : M-audio Fasttrack II , Fiyatı 174$ 1 Yıl Garanti Hizmeti Sunuyorlar Gerçekten Çok İyi Bir Ses Kartı ... Kendimiz Kullandığımızdan Biliyorum :muzikdinliyorum:

Home Studiolar İçin Gerekli Olan MIDI Klavye (isteğe bağlı) : M-audio Keyrig 49 Tuş Fiyatı 159$ 2 YIL Garanti Hizmeti Sunuyorlar.

Ve En Önemli Donanımlardan Biri Olan Kulaklığımız 2 Adet : Behringer HPS 3000 , Fiyatı 2 Adet 78$ Garanti Süresi Yok ... Gerçekten Çook İyi Bir Kulaklık

ve Son Olarakta Mixerimiz : Behringer Xenyx 1002 , Fiyatı 201$ Garanti Süreci Hakkında Bir Bilgim Yok

Birde Mikrofon Ayaklığı Oda 25 TL Civarlarında Bişey :rolleyes:

Evet Arkadaşlar Home Studiomuzda Bu Aletler Olduğu Zaman Kaliteli Bir Müzik Yapabiliriz ...
Mixer Hakkında Birşey Eklemek İstiyorum ... Hiphop Müzik Yapıcak Arkadaşlarımın Bu Mixeri Almalarına Gerek Yok Çünkü 2 - 3 Gitar Bağlayıp 2 Mic. Takıp Hücüm Kayıt Yapmıycakları İçin Fazladan Masrafa Girmesinler

Evet Arkadaşlar Aletlerimiz Bitti Şimdi Kayıt Programlarına Gelelim Sıra .

Kayıt Yapıcağımız Program İsimleri :

Cool edit pro ( Adobe Audition )
Cubase
Kayıtlarda En Çok Kullanılan 2 Kayıt Progragramı Arkadaşlar Bunlarda Sesi İstediğiniz Gibi Düzenliyebilirsiniz Tabi Biraz Zor :sok1::sok1: Neden Zor Ses Düzenlemek Dediğim Olay Mix Mastering'e Giriyo Bunu İyi Öğrenmeniz Gerek ...

Beat ( Alt Yapı Yapıcağımız Program ) :

FL STUDIO
REASON
DEEJAY DELAY
Alt Yapı Yapımında En çok Kullanılan 3 Program Adıdır Reason Hariç Diğerlerinin Kullanımı Zordur Biraz

ARKADAŞLAR KONU TAMAMEN KENDİ ANLATIMIMDIR SADECE BİR TEŞEKKÜR İSTİYORUM EMEĞİME KARŞILIK BAŞKABİRŞEY İSTEMİYORUM :hih--bee: İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR MAVİŞEHİR

---> Home Studio Bilgilendirme

Güzel. Ancak ses kartı Creative sound blaster 7.1 cazip geliyor bana fiyat bakımından :D
Birşey soracam .. Benim Notebook'a nasıl kurcam bu sistemi ?
Ses kartı Usb olması lazım. Dandirik olacak ozamanda :(

Zaten Notebook , Laptop USB Ses Karları İle Destekleniyor ... Evet Görünüm Açısından Kötü Oluyo Biraz Ama İdare Edilicek Okadar =) Benimkilerde Laptopa Bağlı Zaten Sistemi Nasıl Kurucam Derken Şöyle Söyliyim ... Ses Kartını Pcye Yerleştir Ses Kartında Mic. Girişi Vardır Zaten Micide Tak Başla Kayıtlara Kanka =)

Biliyorum hacı :D micin in loop'unu :D
De şimdi ben bunu ustamlada görüşmüştüm. Ses kartı Usb olunca çalışabilitesi falan :d Yani tamam çalışırda sorun yaratabilir gibi geldiydi bize. Eger sen memnunsan alacam bende..

Yok Yok Hiçbir Sorun Yaratmıyo ... Sadece Ses Kartını Sağlam Bir Yerde Tut. :) Verdiğin Paraya Yazık Olmasın

Eyvallah...
Benim Studio şöyle birşey olacak

Creative 7.1 Ses kartı
2.1 ses sistemi.
FL Studio 8 & Adobe Audition 1.5 ( Prolar.. )
bu kadar... Acaba iyi kayıt alabilirmiyiz?

Sen Beat ( Alt Yapı)'mı Yapıcaksın Yoksa Rap&RnB Kayıtmı Alıcaksın ? Söylersen Daha iyi Yardımcı Olabilirim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri