Hocanızı hiç aşık oldunuz mu?
AySe^^ Bayan Üye 15 Mar 2010 #4 ---> Hocanızı hiç aşık oldunuz mu? Ewet. En kötüsü İtiraf biLe etmi$tim. Zawallı ßen. ÇocukLuk,ba$ka ßi$ey değil xD
---> Hocanızı hiç aşık oldunuz mu? Ewet. En kötüsü İtiraf biLe etmi$tim. Zawallı ßen. ÇocukLuk,ba$ka ßi$ey değil xD
O Orhanca Kayıtlı Üye 15 Mar 2010 #5 ---> Hocanızı hiç aşık oldunuz mu? Aşık olmak değilde Lise de bir ingilizce hocamız vardı ve kendisini ve giyim tarzını çok beğeniyorduk...... hahaha hehe
---> Hocanızı hiç aşık oldunuz mu? Aşık olmak değilde Lise de bir ingilizce hocamız vardı ve kendisini ve giyim tarzını çok beğeniyorduk...... hahaha hehe
L lethe#2 Bayan Üye 3 Ağu 2010 #8 ---> Hocanızı hiç aşık oldunuz mu? ciddi şekilde aşık olmadım ama dil anlatım hocama hayrandım peşinden ayrılmıyordum. hocam ona aşık olduğumu düşünüyordu
---> Hocanızı hiç aşık oldunuz mu? ciddi şekilde aşık olmadım ama dil anlatım hocama hayrandım peşinden ayrılmıyordum. hocam ona aşık olduğumu düşünüyordu
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 14 Tem 2011 #10 ---> Hocanızı hiç aşık oldunuz mu? Aşık Olmak Denemezde İlkokul Hocamı Beyeniyodum.