-Hocam kopya çekebilir miyim? -haberim yokmuş gibi çek .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aracely

Eluveitie
Bayan Üye
-Hocam kopya çekebilir miyim? -haberim yokmuş gibi çek .s

Üzülünce değil de "sinirlendiği zaman" gözleri dolanlar olaraktan gelin bir topluca sövelim bence.

Aramazsın anlarım, mesaj atmazsın onu da anlarım. Unutursun, onu da anlarım. Ama matematikten anlamıyorum ya. Sıfır sıfır sıfır.

Matematik sınavım: Boş kağıt. Kağıt temizliğine 20, adıma 30, soyadıma da 30 puan verse... 80 garanti. Ee insansa 85 yapar artık.

SINAV DÖNEMİ: şimdi uyuyayım; yarın uyanır, otobüste, minibüste, dağda, taşta çalışırım.

Bir nesil "hocam kağıdıma bakabilr miyim" sorusuna "tabi ama fazla puan vermişsem kırarım notunu" cevabı yüzünden girişimci ruhunu kaybetti.

Sınava çalıştığı halde düşük not alan öğrenciler de olmasa bizi kim mutlu edecek? +Kaç aldın? -45 ama Hüseyin çalıştığı halde 30. +Oh süper.

5 TL mor olacakmış. Çünkü 50 TL ile karıştırılıyormuş. Ben hiç karıştırmıyorum valla. Niye? Çünkü benim 50 TL’m olmuyo hiç.

Reklamlarda "Her 10 anneden 9u öneriyor" diyorlar ya hani o önermeyen tek kişi benim annemdir. NET.​

---> -Hocam kopya çekebilir miyim? -haberim yokmuş gibi çek .s

:) ogrenciyken, nezaman ders calismam gerekse deli gibi uyku bastirirdi :) annem biliyor ya kendi kizini, arada bir kontrole geliyordu uyumusmuyum uyumamismiyim diye :) tabi tehtit edip gidiyordu :) hele bi uyuuuuu diye :)

Öğrencilik zor vallahi xD

yurdum insanının yarısı imza diye isminin baş harfini yazıp, sağa doğru çizgi çekip yukarı aşağı karalıyor. sen bana sanattan bahsediyorsun.

Bir nesil "hocam kağıdıma bakabilr miyim" sorusuna "tabi ama fazla puan vermişsem kırarım notunu" cevabı yüzünden girişimci ruhunu kaybetti.

Süper :D

Beğenmenize sevindim :)

Bazen çok mutluymuşum da, hiç sorunum yokmuş gibi yapmaktan yoruluyorum...

Öküzün trene baktığı gibi telefona bakınca gelmiyo o mesaj.. bilin istedim

Napsinlar Güzeldi emegine saglik....

Annem iş yaparken yanına yaklaşıp bir şey sormak = İntihara teşebbüs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri