Rap kısmına bayıldım xeays2
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 5 Eyl 2010 #2 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Asdhjklşashjk xD Ya tamam Nihat evette bu ne hahaha
---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Asdhjklşashjk xD Ya tamam Nihat evette bu ne hahaha
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Eyl 2010 #3 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı hahaha Rap söylemiş şaka gibi
hç kmse oLmadı Bayan Üye 5 Eyl 2010 #4 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı hahaha
ashli Bayan Üye 5 Eyl 2010 #5 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı hahaha Şiveli rap xD
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Eyl 2010 #6 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Evetci olsam bu şarkıdan sonra bir kez daha düşünürdüm xD
---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Evetci olsam bu şarkıdan sonra bir kez daha düşünürdüm xD
hç kmse oLmadı Bayan Üye 5 Eyl 2010 #7 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı bnce dee hahaha
ashli Bayan Üye 5 Eyl 2010 #8 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı GFBuqra' Alıntı: Evetci olsam bu şarkıdan sonra bir kez daha düşünürdüm xD Genişletmek için tıkla ... Adamı vereceği oydan soğutur demi xD
---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı GFBuqra' Alıntı: Evetci olsam bu şarkıdan sonra bir kez daha düşünürdüm xD Genişletmek için tıkla ... Adamı vereceği oydan soğutur demi xD
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Eyl 2010 #9 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı ashli' Alıntı: Adamı vereceği oydan soğutur demi xD Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Şu rap kısmı hele xD
---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı ashli' Alıntı: Adamı vereceği oydan soğutur demi xD Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Şu rap kısmı hele xD
` βэγzα ' Banned 5 Eyl 2010 #10 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Allah Akıl Fikir Versn hahaha
R RaPizM^^ Bayan Üye 5 Eyl 2010 #11 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı ashli' Alıntı: hahaha Şiveli rap xD Genişletmek için tıkla ... yeah dostum xDxD
---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı ashli' Alıntı: hahaha Şiveli rap xD Genişletmek için tıkla ... yeah dostum xDxD
´ LoveJ. Bayan Üye 13 Eyl 2010 #12 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı hahaha .. ŞiveLi Rap .
'-GFBusra23 Bayan Üye 17 Eyl 2010 #13 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Muhteşem : D
Buğra1 Kayıtlı Üye 17 Eyl 2010 #14 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Milleti etkiledi tüh bee
N ` nazLı .. Bayan Üye 17 Eyl 2010 #15 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı aşlssdjfjsdkjfkh xD Heye moruk güzel yağ yaptın bu sene konserlerden iyi para yürütürsün xD
---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı aşlssdjfjsdkjfkh xD Heye moruk güzel yağ yaptın bu sene konserlerden iyi para yürütürsün xD
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 17 Eyl 2010 #16 ---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Zaten Bi Nihat Doğan Eksikti Bu Duruma Oda Cevabını Böle Vermiş..
---> Hobaaaaaaaaa Nihat Doğan'dan Referanduma Evet Şarkısı Zaten Bi Nihat Doğan Eksikti Bu Duruma Oda Cevabını Böle Vermiş..