Hızlı Kaş Nasıl Uzatılır

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
hizlikasnasiluzar.jpg

Bayanlar Yanlışlıkla alınan ve şekli bozulan kaşlarınızın yada seyrek olankaşlarınızın uzamasını beklemek ne kadar zor gelir bir kadına.Kaşlar saç gibi kolay uzamadığı için sizleri oldukça rahatsız edecektir bu durum.Peki Kaşlarınızın çabuk uzaması için ne yapabilirsiniz.

Kaşları seyrek olan kadınların birçoğu kaşlarını kalem kullanarak kalın göstermeye çalışır.Doğal bitki yağları kullanılarak kaşlarınızın hem daha koyu hem de daha dolgun olmasını elde edebilirsiniz.Kaşlarınızı dolgunlaştırmak için gece yatmadan önce yapmanız gereken şey şu kaşlarınıza bir kulak çubuğu yardımıyla badem yağı sürün. 10 dakika kadar bekledikten sonra uyuyun.Badem yağı Sabaha kadar cildinize etki edecek içerdiği doğal maddeler sayesinde kaş köklerinizi besleyerek yeni kaş üretimini tetikleyecektir. Bu ilemi bir ay boyunca rahatlıkla yapabilirsiniz göreceksinizki bir ayın sonunda kaşlarınızın daha hızlı uzadığını göreceksiniz.

---> Hızlı Kaş Nasıl Uzatılır

Bu hizli kac uzatma duyunca migdem bulanio ...

Biri sarimzak sür yat uyu dedi yemin ediorum kokusundan uyunmuyo kafani nereye cevirirsen koku gelio.. yuz yikamaylada gitmio koku... dus alinmasi gerek

Ama badem yagi bulunca bi denicem...

bende hint yağı duymuştum kaş ver kirpikler için aranızda kullanan var mı?

sarımsağın iyi geldiğini kuaförüm söylemişti ama uygulamadım.

pala gibi kaş sevmiyorum :D

O bir ay sabredilmiyor işte, bir haftadan sonra sıkılıyor insan :D

sarımsak tabii ki ama ben şu ara eeose nin yağını kullanıyorum. kaş ve kirpiklerime iyi geliyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri