Hitler`i ben yaktım

DesoLate

Kayıtlı Üye
Hitler`i ben yaktım

IHA_20100502_92944.jpg

Emekli Rus Yarbay Gumenyuk, Hitler`in cesedini, 1970`te Brejnev`in emriyle yaktığını söyledi. Küllerin yerini ise `Naziler akın eder` korkusuyla gizli tutuyor.
spacer.gif

Sovyetler Birliği Gizli Servisi`nin (KGB) eski üyesi emekli Yarbay Vladimir Gumenyuk, ölümünün üzerindeki sır perdesi hâlâ tümüyle aydınlatılamayan Nazi lideri Adolf Hitler ile ilgili tarihe ışık tutacak açıklamalarda bulundu.

O günlerdeki görevini `Cesetleri, Sovyet askerleri tarafından yarı yanmış halde bulunan Adolf Hitler, eşi Eva Braun ve Propaganda Bakanı Joseph Goebbels`in Magdeburg kentinde gömülen kalıntılarını koruyorduk` sözleriyle anlatan emekli subay, 1970`te Sovyet yönetiminden aldığı bir emir doğrultusunda, tarihi kalıntıları tümüyle yaktığını açıkladı.

`4 Nisan 1970 gecesi dönemin Sovyetler Birliği lideri Leonid Brejnev`den aldığım gizli emirle, kalıntıların bulunduğu sandığı topraktan çıkarıp bir nehir kıyısına götürdük ve üzerine benzin dökerek yaktık` diyen Gumenyuk, külleri nereye serptiklerini ise Neo-Nazi`lerin bölgeyi bir `hac` yeri haline getirmelerinden korktuğu gerekçesiyle açıklamaktan kaçındı. `Bu sırrı mezara kadar götüreceğim` diye konuşan 73 yaşındaki Gumenyuk, Brejnev`in cesedi neden yaktırdığını ise `Bölgede yapılacak kazı çalışmaları sırasında cesetlerin ortaya çıkmasından korkuyordu` sözleriyle açıkladı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri