Hırsız ve Gaspçıya Karşı Ritüel Yap.

nones

Bayan Üye
Tanıdığın gaspçı veya hırsız varsa(?) intikam için bu davti ve ritüeli kulan.

DİKKAT! eksiksiz vereceğim...günahıda boynuma..

Haksızlığı sevmeyen dürüst bir ailenin evinden bir temiz cam al...
Aldığın cama hırsız veya gaspçının resmini temsili olarak çiz..
Hırsız veya gaspçının resmini haç şeklinde durmuş bir motife çevirmen şart+

SONRA
Çizdiğiniz resmin yüzüne 9,sol omuzuna 2,sağ omuzuna4,sağ göbek tarafına 7,sol göbek tarafına3,göbeğin ortasına 5,sağ ayağına 6,sol ayağına 8 ve cinsel organına 1 rakamalarını yaz..

yönün batıya dönük olsun,batı negatifliklerin yönüdür..Sonra eline siyah bir bıçak al ve hizmetlilere şöyle seslen..

Selam sana cumartesinin baş meleği kesfeya'il,selam sana ey bu günün yer yüzü meleği meymun eba deybac el esvet,intikam için bana yardımcı olmanız için ALLAHIN EL KAHAR adınıza and içiyorum..

EY GÖREVLİ melekler andım için sizi sembolden tekabül ruhu ile buldum

sembole hizmetli olan melekler
şit'il,şekeh'il,keket'il,şeled'il,şesed'il,şa t'il,teket'il,ğeşset'il..
nerdesiniz?

Allahın ya zul şedit el betiş el kahhar ayetine and içerim,uranüse denk düşürdüğüm sembolik resmi,ve adlarını bulduğum görevli hüdamlar meh'yuşın,nec'yuşın,ned'yuşın,met'yuşın,ne t'yuşın,ked'yuşın,kenet'yuşın,ğekit'yuşın ...

sizi intikam için (hırsız yada gaspçının anne adı ile adı okunacak) üzerine felç indirin..acele bu saatte ve şimdi..

okuma 9 kere tekrarlanır,dua bitiğinde,çizdiğin resmin üzerindeki her hangi bir rakamı kara saplı bıçağın ucu ile silersen,hırsız felç olur..
felçlik indiremesen bile o kişi şidetli şekilde kahrolup o ayda kendi kendini yiyip birerecek..

okuma esnasında ,hardal ve kara biber tohumu yakman gerek..

Ek olarakta hangi duyguda yapmanızı öğreteceğim...İmgelem olarak hırsızı düşünün,sanki resimdeki kişi o imiş gibi inanın ki sembolik temsili zaten odur..
İradenizle beslediğiniz kahredici gücü ona yönlendirmeye çalışın,sonra ilham yolu ile ona ulaşın,hırsıza ulaştığınızı hisetiğinizde,9kere daveti okuyun..daima hırsız,yada gaspçıya odaklanınız..

Davet bitiminde manyetik akışkanna benzer bir durmun sizi sardığını ve diyer ucu hırsı-gaspçıya ulaştığınıhisetiğinizi fark edeceksiniz..işte bu an çok önemli,bıçağınızı semboldeki bir sayıyı silmek için kulanın ve silinen rakamın yeri hırsızda acı verecektir!..felce kadar yolu vardır!..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri