Hiphop_girL

Hiphop_girL

Bayan Üye
Adım Yeter.. 17 yasındayım lise 3. sınıfım. memleket Tokat
ama İzmit'te okuyorum. Çok Programlı Lıse de bölüm olarak
Muhasebe okuyorum...:9:

Dısardan bakıldıgında sevecen görünmem pek..sinirli ve soğuğumdur.Ama
bırını tanıdıgımda kanım ısındıysa o zaman eglencelı ve esprılı yanım ortaya cıkar..
Ama bu huyumu seviyorum :rolleyes:
FENERBAHCELIYIMMM:106:

Tam bır dans vee uyku hastasıyım :147:. Ayırıca spor ve tıyatro ıle ılgılenıyorum.cok sevıyorum.Onlar benım yasam kaynagım gıbı bırsey.
Sanırım sülalede tek ben boyleyım xD
inci de dans ı sevıyo yapmaya calısıo tabı hakkını yemeyeyım..
hahaha

Geleceğımle ılgılı planım Beden Eğıtımı Öğrt. olmak. Umarım bu gerceklesecek :rolleyes:o olmazsa
polıslık ıstıyorum :rolleyes:

oda olmazsa ... dermısım hahaha

Kulagıma hos gelen her muzığı severım.Sadece bır tarza odaklanmam.

Yılandan cok korkarım :||| Aslında coğu hayvandan korkarım..

vazgecemeyecegım ıkı yıyecek vardır: Makarna ve Salata xD Onlara aşığım :2:

DüslerForum'u çok seviyorum..Çok iyi arkadaslar tanıdım..

Onları sevıyorum :rolleyes:

Bende bu kadar xD
Hoscakalın...

Son düzenleme:
---> Hiphop_girL

hahaha koptum buna hiçte göstertmiyosun xDxDxD

neysem çok teşekkurler yitir. ben yeterince tanıyorum zati seni hahaha darısı diger üyelerin başına xD

---> Hiphop_girL

vay bee hepsi hee ne güzel bende izmirde break dans gurplarının arasına gırmek ıstıyorum ama zayıfım o yuzden cekınıyorum yapamam dıye =)

---> Hiphop_girL

Demek Sende Besyo İstiyosun Bence Çok Sıkı çaLışmaLıSın :R Bende Besyo'ya HazırLanıyorum Bı Yandan :R Nerde İstiyosun Ona Göre HazırLa Kendini :R

Memnun oLdum Yeter Sanırım Bugranında Kuzenıydın :R

---> Hiphop_girL

hahaha koptum buna hiçte göstertmiyosun xDxDxD

neysem çok teşekkurler yitir. ben yeterince tanıyorum zati seni hahaha darısı diger üyelerin başına xD

hahaha kuzu bellı etmıyorum sana bılıyorsun xD xD

vay bee hepsi hee ne güzel bende izmirde break dans gurplarının arasına gırmek ıstıyorum ama zayıfım o yuzden cekınıyorum yapamam dıye =)

bnde o kadar break dansta profesyonel değilim ama olduklarımda var.. merak etme ogrenırsın zamanla

---> Hiphop_girL

Demek Sende Besyo İstiyosun Bence Çok Sıkı çaLışmaLıSın :R Bende Besyo'ya HazırLanıyorum Bı Yandan :R Nerde İstiyosun Ona Göre HazırLa Kendini :R

Memnun oLdum Yeter Sanırım Bugranında Kuzenıydın :R

evet calısmam gerek Konya Besyo istıyorum. yazın hele sıkı bı calısma yapacagım..kuzen deiliz ama bız oyle dıyorum xD

---> Hiphop_girL

Benim Abimde Konyada Besyoda Son Sınıf Şu Anda :R

Cok Zor İşin koLay geLSin :R

xD​

evet cok zor ya sağol iyi moral verdın. Hocalar zaten pestılımı cıkaracak ama deger :rolleyes:

güç gerekli değilmi bıraz zayıfımda sıkıntı olmazmı yanı

bnde ortayım. ye bıraz xD
break dans pek ılgılenmem ama tabı guc ıster erkekler daha guclu bu konuda yaparsın :rolleyes:

---> Hiphop_girL

hmm o zaman en kısa zamanda bır arkadas grubu edınıp aralarına gırmelıyım =) tesekkur ederım onerı ıcın...

---> Hiphop_girL

seni tanımak güzeldi yeter, azcık çok inci dedikodunu yapıyor dermişim xD

---> Hiphop_girL

yap kızın dedikodularını olmuyor de olacak işmi şincik
şaka bir yana yapmıyor xD

---> Hiphop_girL

evet cok zor ya sağol iyi moral verdın. Hocalar zaten pestılımı cıkaracak ama deger :rolleyes:

HocaLar Aşamasını merak etme bazen ogrencıler alıyormus abım gecen sene gıtmıstı eylul gıbıydı sanrım ogrencı secımlerıne oyle bısey olursa ben bır soylerım abıme kocaelınden gelen gıden varmı ona gore bıseyler ayarlar Abımın RekorLarı Var Çünkü okuLda ve hocaLarıda tanır ..

Neyse hakkında hayırlısı olsun kardeşim :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri