Hindistancevizli Dondurma Tarifi

ashli

Bayan Üye
575712908922.jpg


Malzemeler

1 çay bardağı rendelenmiş hindistancevizi
Yarım kg süzme yoğurt
1 su bardağı tozşeker
Yarım limonun suyu
1 paket vanilya

Üzeri için: 2 paket (80’er gramlık) bitter çikolata

Yapılışı

Derin bir kapta süzme yoğurt ile tozşekeri iyice çırpın. Hindistancevizi, limon suyu ve vanilyayı ekleyip, çırpmaya devam edin. Donması için buzlukta 1 gece bekletin. Diğer taraftan benmari usulü erittiğiniz çikolatayı sıkma torbasına doldurun. Bir kepçenin dışına çikolata ile çizikler yaparak çanak şekli verin ve buzlukta 1-2 saat bekletin. Dondurmayı servis yapacağınız zaman dondurma kaşığı ile servis tabağına toplar çıkarın. Üzerine kepçenin üzerinde dondurup, çıkardığınız çikolata çanaklarını yerleştirin ve bekletmeden servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst