Hindistan Cevizli Havuç Salatası (4-6 Kişilik)

` nazLı ..

Bayan Üye
Hindistan Cevizli Havuç Salatası (4-6 Kişilik)​


hindistan_cevizli_havuc_salatasi.jpg



Malzemeler
500 gr havuç
1 portakalın suyu
1 limonun suyu
50 gr kurutulmuş hindistan cevizi



Yemegin Yapilisi
Havuçları rendeleyin. Rendelenmiş havuçları büyük bir kaseye koyun.
Limon ve portakal suyunu havuçların üzerine dökün ve iyice karıştırın.
Havuçları büyük bir salata kabına veya ayrı ayrı servis tabaklarına koyup üzerlerine hindistan cevizi serpiştirin.
Hindistan cevizli havuç salatasını servis yapmadan önce en az l saat buzdolabında bekletin.
SERVİS ÖNERiLERi: Bu keskin salatayı soğuk tavukla servis yapabilirsiniz. Hindistan cevizi kabukları değişik bir servis tabağı olarak kullanılabilir.
AŞÇININ ÖNERİSİ: Rendelemeyi daha kolaylaştırmak için havuçları l saat buzlu suyun içinde tutun.
ALTERNATİF: Limon ve portakal suyu yerine salatayı zeytinyağı ve sirkeyle karıştırabilirsinizAFIYET OLSUN...​
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst