Salvo
Kayıtlı Üye
Malzemeler
Hindi için
400 gram kuşbaşı hindi
2 yemek kaşığı soya sosu
2 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı fesleğen
zeytinyağı
Salata için
10-15 adet kiraz domates
1 adet salatalık
1 adet göbeksalata
8-10 adet küçük mısır konservesi
Sosu için
1/2 adet limon
2 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı nar ekşisi
2 adet fesleğen
tuz
zeytinyağı
Hazırlanışı
Hindi parçaları, süt ve soya sosu ile yarım saat terbiye edilir.
Bu arada salata malzemeleri doğranıp, salata kabına alınır.
Sos malzemeleri kapaklı bir kavanoza konulup iyice çalkalanır.
Hindi parçaları zeytinyağında kavrulur.
Pişen hindilerin üzerine bir parça fesleğen serpilip, salatanın üzerine konulur.
Salatanın sosu da ilave edilerek servisi yapılır.
Hindi için
400 gram kuşbaşı hindi
2 yemek kaşığı soya sosu
2 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı fesleğen
zeytinyağı
Salata için
10-15 adet kiraz domates
1 adet salatalık
1 adet göbeksalata
8-10 adet küçük mısır konservesi
Sosu için
1/2 adet limon
2 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı nar ekşisi
2 adet fesleğen
tuz
zeytinyağı
Hazırlanışı
Hindi parçaları, süt ve soya sosu ile yarım saat terbiye edilir.
Bu arada salata malzemeleri doğranıp, salata kabına alınır.
Sos malzemeleri kapaklı bir kavanoza konulup iyice çalkalanır.
Hindi parçaları zeytinyağında kavrulur.
Pişen hindilerin üzerine bir parça fesleğen serpilip, salatanın üzerine konulur.
Salatanın sosu da ilave edilerek servisi yapılır.