Hıncal Uluç Galatasaray, Fener'i niye kıskanıyor?

Buğra1

Kayıtlı Üye
Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, gündeme damgasını vuracak açıklamalarda bulundu.
Uluç;
Galatasaraylılardaki 'Fener kompleksini' anlamıyorum! Fenerbahçeli olsam Galatasaray'a kompleks duyardım. Avrupa şampiyonu olmuş, Süper Kupa'yı kazanmış, Türk futbol tarihinin en büyük başarısını elde etmiş bir kulüp. Ben de Fenerli olarak kıskanırdım. Ama Galatasaray, Fener'i niye kıskanıyor?
Arena'da Galatasaray, Çatladıkkapı ile oynuyor, 2-0 öne geçince tribünler Fener'e sövmeye başlıyorlar. Ortada yok Fener! Bu nasıl bir Fener kompleksidir!
'Bu aşağılık kompleksinin sebebi ne' diye düşünürdüm. Şimdi sebebin ne olduğunu görüyorum. Fenerbahçeliler küçük-büyük her türlü sıkıntıda kulüplerine nasıl sahip çıktıklarını gösteriyorlar. Sezon açılışında Adapazarı'nda gösterdiler, karların yağdığı gün Silivri'de gösterdiler, Çağlayan'da gösteriyorlar. Seyircisiz maçlarda tribünleri eş ve çocuklarıyla doldurmayı geç; tribünün dışında da kendileri toplanıyor ve seslerini içeriye duyuruyorlar.
Galatasaray daha tribünde bu kadar seyirci toplayamadı. Şampiyonluğa oynuyor bu sene üstelik!.. Geçen seneki küme düşme savaşı veren Galatasaray değil, şampiyonluğa oynayan Galatasaray daha Arena'yı dolduramadı! Demek ki buradan geliyor kompleksleri...

---> Hıncal Uluç Galatasaray, Fener'i niye kıskanıyor?

Bu kadar saçma bi yazı olamaz.
Ortalama 35.000 seyirci kapasitesi yakalandı bu sene, neyden bahsediyor bu adam ? Şampiyon olduğu sene hangi takım her maç stadını doldurabildi merak ediyorum.

Öyle bir konuşuyor ki Fenerbahçe taraftarı kulübüne sahip çıkıyor da biz çıkmıyormuşuz gibi.Biz şu an kulübümüzü herhangi birşeye karşı savunmak durumunda değiliz zaten, bu Fenerbahçeli taraftarların sorunu şu an, yeri geldiğinde bizde kulübümüzü savunmasını iyi biliriz ;)

Kulübe sahip çıkmak;

Ünal Aysal: Ben Aziz Yıldırım ile aynı durumda olsam, bizim taraftarımız bir iki gün beni yargılar, sonra yerime başka birinin gelmesini isterdi.

.

Hıncal Uluç'u bir Galatasaraylı olarak görmediğim için artık yazılarını okumuyor yorumlarını dinlemiyorum. Çünkü habire sallıyor Galatasaray'a.

Fenerlilerin için de Galatasarayı kıskanlar,
Trabzonluların için de Feneri,
Beşiktaşlılar için de Galatasarayı,
Fenerliler için de Beşiktaşı,
vs - vs

olması normaldir.

Bir galatasaraylı feneri kıskanabilir. Ama neye göre.

Elde tutulur bir başarısı yok ki Fenerbahçenin kıskanayım. Ligi bloke mi ettiler.
Avrupa da başarı mı kazandılar. Türkiye kupasını mı bloke ettiler. 40 yıldır ben mi alamıyorum kupayı.

Kupa sayılarına bak = Galatasaray.

Neyi kıskanacam ben.

Şundan kıskanırım, evet taraftarları stadı dolduruyorlar. Galatasaraylılar bu konuda tembeller. Ama Galatasarayın stadı tamamen bitmedi bile.
Yolu çile diyorlar. Yine de 30 bin ortalama altına düşmüyor. Büyük maçlar da Full çekiyor.

Uzun süredir kendi sahalarında Fenerin, Galatasaraya üstünlüğü var, bir de bunun üzüntüsünü yaşarım ancak.
Bununda avrupa da dahi bir çok örneği var büyük maçlarda.

Kısacası ;

Geçiniz.

---> .

390fz.jpg

Evet tribünlerimizi ücretsiz bilet dağıtarak dolduruyoruz, yakaladınız bizi. xD
Bu tür şeyler her külüpte olur, ticari boyutlarını biz bilemeyiz bu işlerin, bir çıkarları vardır mutlaka.

Ayrıca Fenerbahçenin bu kenetlenme halini

Galatasaray da gösterir, en sağlam şekli ile.

Ancak önce ; Şikeden dolayı başkanların yöneticilerin içeri alınması ve şampiyonluğumuzun şikeli diye lekelenmesi gerek ;) !

Canı çok yanan Fener, doğal olarak en çok kenetlenen de bu süreçte fener.

Ancak önce ; Şikeden dolayı başkanların yöneticilerin içeri alınması ve şampiyonluğumuzun şikeli diye lekelenmesi gerek ;) !

Apaçık belli olan bir şeyi söylemişiz ikimizde zaten, Syn. Hıncal neyin peşindesin, kıskanma xD

Öyle bir konuşuyor ki Fenerbahçe taraftarı kulübüne sahip çıkıyor da biz çıkmıyormuşuz gibi.Biz şu an kulübümüzü herhangi birşeye karşı savunmak durumunda değiliz zaten, bu Fenerbahçeli taraftarların sorunu şu an, yeri geldiğinde bizde kulübümüzü savunmasını iyi biliriz ;)

Evet tribünlerimizi ücretsiz bilet dağıtarak dolduruyoruz, yakaladınız bizi. xD
Bu tür şeyler her külüpte olur, ticari boyutlarını biz bilemeyiz bu işlerin, bir çıkarları vardır mutlaka.
Valla biz sadece cezalı maçlarda ücretsiz diye biliyorduk tribünler xD
Diğer canı yananlar ne yaptı ki. Misal Beşiktaş Önce Trabzon'u kutladılar sonra kendi yöneticilerine temizlenin çağrısı yaptılar sonra siz temizsiniz dediler döndüler de döndüler. Şimdide sizin çok sevdiginiz başkanınınz Adnan Polat 7 yıl ile yargılanıyor hani eylem nerde. Sizin de şampiyonluk şikeli olmuş olmuyor mu nerede kenetlenme :eek: #adnanpolatsaatkac

Valla biz sadece cezalı maçlarda ücretsiz diye biliyorduk tribünler xD

Diğer canı yananlar ne yaptı ki. Misal Beşiktaş Önce Trabzon'u kutladılar sonra kendi yöneticilerine temizlenin çağrısı yaptılar sonra siz temizsiniz dediler döndüler de döndüler. Şimdide sizin çok sevdiginiz başkanınınz Adnan Polat 7 yıl ile yargılanıyor hani eylem nerde. Sizin de şampiyonluk şikeli olmuş olmuyor mu nerede kenetlenme :eek: #adnanpolatsaatkac

Şimdi duuur Buğra kardeş xD .

Öncelikle bizi Trabzonmuş Beşiktaşmış ilgilendirmez.
İster eylem yaparlar, ister kabul edermişcesine ses çıkarmazlar. Onların ne yaptığı bizi ilgilendirmez.
Onların sorunu. Siz burada doğru olanı yapıyorsunuz zaten, şike olsun olmasın, takımınızın yanındasınız ve şike yapılmadığına inanarak desteğinizi esirgemiyorsunuz, ilk günden beri.

Yeri geldiğinde Gslılar da dökülür sokaklara, ama o raddeye gelmeli olaylar.

Ayrıca şu konuyu söyleyim ;

Adnan Polat, şikeden yargılanmayacak.
Denizliye gittiği iddaa edilen 1-1.5 milyon dolarlık paranın, Galatasaraylı futbolculara dağıtıldığı belgeler ile ortaya çıkarıldı savcı tarafından.

Yani Denizliye gitmiş ne para var ne başka şey.

Sonra savcının araştırmaları sonucunda 1 Milyon dolarlık para daha çıkıyor ortaya.
Bunun evrak ya da faturasını bulamıyor Galatasaray.

Yani şu an Adnan Başkan'a yapılan suçlama şike vs deil.

Bu parayı nerede diyor Adnan Polat'a. İndiregandi mi yaptın çakall diyor xD.

Alnımızın akı ile Şikeden teşvikten aklandık şükür Denizli için.
Yine birşeyler çıkartırlarsa yine veririz cevabını.

O saat olayınıda şöyle söyleyim Adnan Polat o hareketi yarım yıl önce yapmaya başladı o sene.
Şampiyonluk maçından 2 gün önce değil, herkeste böyle bi kanı var da.
Soru işareti kalmasın :D

Canı yanan kulüpler diye girmiştiniz olaya ben de ondan örnek verdim Beşiktaş ı. Maalesef biz Fenerbahçeliler olarak savcılıga inanma zamanımızı çoktan geçtik. O yüzden 1,5 milyonun Galatasaray'lı futbolculara dagıtıldıgına kimse inandıramaz bizi. Yoksa biliyoruz ki suç sadece hizmet nedeniyle görevini kötüye kullanmak olarak geçiyor kayıtlara. Ayrıca bu dava süreci içinde yani şike ile suçlanırken Galatasaray bir kıpırdanma olmadı diye biliyorum ne taraftarda ne yönetimde. Aklanacagımızı bildigimiz içindi deme sakın xD Selçuk Dereli kısmı var bir de davamızın onu da iyi tanır Galatasaraylılar. Saat olayında da Polat'ın kürsüye çıkıp şov yaptıgı sahne geldi gözümün önüne. Kutlama yerine saat sorması kazındı sadece hafızalara o kadar :) Ama bırakta sorayım ben yine de adnan agabey saat 7 yi kaç geçiyor?

Savcıya inanmıyorsanız, yapacak birşey yok demektir.

O zaman Galatasarayın aklandığına siz inanmazsınız, olur biter.

Ama nedense herkes savcıya inanıyor, bu dünyada da böyle.

Savcılar karar verir.

1-1.5 Milyon Doların Galatasaylı futbolculara dağıtıldığı yönde belgeler mevcut, sabaha kadar inanmayın. Yapacak birşey yok Buğra Kardeş.

Hiç bir Galatasaraylının Fenerbahçenin suçsuzluğuna inammadığı gibi sizlerin de inanmaması bizlere gayet normaldir.

N'abalım, hayat böyle. :D

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin deniliyorken savcıya güvenip inanmak niye. Biz Mehmet Berk diye bir savcı gördük Allah düşman başına vermesin. Köpek bile su içtigi kaba işemezken bu ortalıgı mahvetti düşün. Neyse ki onun hakkında da HSYK tarafından inceleme başlatıldı. buda Fenerbahçe'nin suçsuzluguna inanmayan Galatasaray'lılara belge niteliginde olsun. Ha yine de hayat böyle ne yapalım dersen ben böyle hayatın..... deme hakkını kendimde buluyorum xD

Aykut Kocaman ;

" Hız sınırı aşılmış, ama radar sadece bir takıma tutulmuş "

Ya 80'i geçmeyecektin, ya da gözün açık olacaktı iler'deki radarı farkedip ayağını gaz'dan çekeceydin aykuut. xD

İyi ki geçen sene biz yoktuk ilk 4'de :Ç Bizimkiler de rahat durmazdı anasını satim xD

Aykut Kocaman ;
" Hız sınırı aşılmış, ama radar sadece bir takıma tutulmuş "
Ya 80'i geçmeyecektin, ya da gözün açık olacaktı iler'deki radarı farkedip ayağını gaz'dan çekeceydin aykuut. xD
İyi ki geçen sene biz yoktuk ilk 4'de :Ç Bizimkiler de rahat durmazdı anasını satim xD

Bu açıklamada itiraf kokuyor resmen. İnsanı suçsuzken suçlu duruma düşürür xD

Gerçekler bunlar.
Bana bir tane 80 - 100 -120 senelik büyük bir kulüp göster ki şampiyonluk yarışı veren, Şikeye teşvik'e bulaşmamış olsun.

Tüm dünya kulüplerinin vardır bir pisliği, ama ortaya çıkar ama çıkmaz.
Ya da ortaya çıkar, ama üstü örtülür.

Futbol'a para girdi, işler değişti.

Bak yine, Endüstriyel Fitbol'a geliyor nokta. : )

İyi forumlar Fenerbahçeli Kardeş.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri